Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Luni 01 Martie 2021 - 17356 vizitatori azi
CAMPIONATUL DE TENIS DE MASA AL MINISTERULUI AFACERILOR INTERNE A AJUNS LA FINAL.

Au fost premiati castigatorii etapei finale a Campionatului de tenis de masa al Ministerului Afacerilor Interne, desfasurat in perioada 5-8 aprilie 2016, in Sala Olimpica "Gheorghe Bozga" din Bistrita. Competitia a fost organizata de catre Centrul Cultural MAI impreuna cu Institutia Prefectului Bistrita-Nasaud, Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita Nasaud, Inspectoratul Judetean de Jandarmi Bistrita-Nasaud si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bistrita, al judetului Bistrita-Nasaud, in colaborare cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita-Nasaud, Clubul Sportiv Municipal Bistrita si Asociatia Sportiva Club Dinamo 6 Bistrita-Romania.

La aceasta competitie au participat 90 de sportivi, angajati in cadrul Ministerului Afacerilor Interne, calificati in etapa finala, dintre care 14 doamne si domnisoare.

Vineri, la ora 12:30 a avut loc festivitatea de premiere a castigatorilor, in prezenta reprezentantilor structurilor participante.  

La grupa femei s-a obtinut urmatorul clasament:

Locul I    - UDREA RALUCA -D.I.P.I.

Locul II   - NASTASA RAMONA - I.J.J. BACAU

Locul III  - COJOCARIU ROXANA - I.J.J. ILFOV

Locul IV  - BELLA VIOLETA - I.P.J. MARAMURES

Locul V - SAVIN GABRIELA - B.A.D.

Locul VI - ALSTANI MARIANA - I.T.P.F. TIMISOARA

 Premiile au fost acordate de catre domnul chestor de politie dr. Linul Marius, seful Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita- Nasaud.

 

La grupa +45 de ani, barbati, s-a obtinut urmatorul clasament :

Locul I    -  DONCEA CATALIN - I.J.J. GIURGIU

Locul II  -   MOLDOVAN OVIDIU - I.S.U. MARAMURES

Locul III -  CRACIUNICA GABRIEL - I.P.J. CALARASI

Locul IV  - ANDRECUT VIOREL - I.P.J. BISTRITA NASAUD

Locul V   - OLTEANU MIHAI - I.S.U. BRASOV

Locul VI -  PALAGHITA REMUS- I.P.J. BACAU

Premiile au fost acordate de catre domnul colonel inginer Pop Liviu Marcel, Prim Adjunct al sefului Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bistrita, al judetului Bistrita-Nasaud.

 

La grupa 36- 45 de ani, barbati, s-a obtinut urmatorul clasament:

Locul I   - NISTOR DOREL- I.J.J. BISTRITA-NASAUD

Locul II  - RUS TRAIAN - I.P.J. CLUJ

Locul III - CORUT GABRIEL- I.P.J. TIMIS

Locul IV - TEICA RADU - I.S.U. GORJ

Locul V  -  MANEA MIHAITA - GARDA DE COASTA

Locul VI - NITU LIVIU - I.P.J. BUZAU

Premiile au fost acordate de catre domnul colonel Furnea Florin, seful Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud.

 

La grupa pana la 35 ani, barbati, s-a obtinut urmatorul clasament:

Locul I   - FARCAS DAN - I.S.U. SALAJ

Locul II  - POP SORIN - I.P.J. BISTRITA NASAUD

Locul III - LABO ALEXANDRU - I.S.U. SALAJ

Locul IV - RADUCAN BOGDAN- I.S.U. DOLJ

Locul V  - WISCHEGG ROBERT - I.T.P.F. IASI

Locul VI - NITU VICTOR - I.P.J. IALOMITA

         Premiile au fost acordate de catre domnul profesor Filipas Marian, antrenor-coordonator, Centrul Olimpic Pregatirea Juniorilor Bistrita.

 Pentru sprijinul acordat in organizarea si buna desfasurare a Campionatului de Tenis de Masa, s-au acordat diplome speciale si cupe din partea Ministerului Afacerilor Interne, de catre domnul inspector principal Popa Adrian, din cadrul Centrului Cultural MAI, tuturor institutiilor implicate in eveniment, respectiv Institutiei Prefectului, Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita Nasaud, Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud, Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bistrita, al judetului Bistrita-Nasaud, Clubului Sportiv Municipal Bistrita, Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Bistrita-Nasaud, precum si Asociatiei Sportive Club Dinamo 6 Bistrita- Romania.

Totodata, au fost acordate diplome speciale si cupe domnului Filipas Marian, cel care a coordonat arbitrajul pe perioada competitiei, domnului Olteanu Mihai, din cadrul I.S.U. Brasov, precum si domnului Targovet Mircea, din cadrul I.J.J. Bistrita-Nasaud.

 

 Felicitari tuturor!

0 comentarii4032 vizualizări09 aprilie 2016
rss 2.0
rss 2.0