Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Vineri 29 Martie 2024 - 14587
BOTOSANI OPEN - 23-24 aprilie 2016. CAMPIONATUL NATIONAL UNIVERSITAR la TAEKWONDO WTF.

In perioada 23-24 aprilie la Botosani s-au desfasurat 2 competitii de Taekwondo WTF, ce au reunite peste 700 de sportivi de la 32 de cluburi din tara, si anume : "CAMPIONATUL NATIONAL DE COPII, JUNIORI MICI si CADETI" - Editia a XIX-A si "BOTOSANI OPEN"- Editia a V-a.

La competitia "Botosani Open" s-au inscris peste 350 de sportivi legitimati la 27 de cluburi.

Clubul Sportiv ILYO a participat cu un lot de 32 de sportivI, reusind sa obtina 31 de medalii, dintre care 12 medalii de aur, 7 medalii de argint si 12 medalii de bronz.

Medalie de aur- locul 1:

  1. STEFANUTIU MURESAN ROBERT

  2. MUSTEATA LIANA IONELA

  3. STERN ANDREAS GEORG

  4. RITI ANA

  5. RITI MARIA

  6. SABO ARIANA MARA

  7. MURESAN DAVID

  8. CAPALNA LUIS VINICIUS

  9. AGRISAN STEFAN GABRIEL

  10. BINDEA ANA LUIZA

  11. GAJDOS RUSU VICTORIA IOANA

  12. MITRI MIRUNA MARCIANA

Medalie de argint- locul 2:

  1. DRAGOMIR STEFAN GABRIEL

  2. AVRAM RAUL ADRIAN

  3. COCIUBAN RAZVAN DANIEL

  4. SOLDEREA SELENA

  5. HODIRNAU ALEXANDRU

  6. HODIRNAU CRISTINA AUGUSTA

  7. PAMFILIE DENIS

Medalie de bronz- locul 3:

  1. TUDORACHE MIHAI

  2. TUDORACHE BOGDAN (Speed Kick)

  3. BURA MIHAI CRISTIAN

  4. SAS TUDOR MIHAI

  5. AVRAM DARIUS ALEXANDRU

  6. AVRAM RAUL ADRIAN (Speed Kick)

  7. COCIUBAN RAZVAN DANIEL

  8. BINDEA ANA LUIZA (Speed Kick)

  9. MISCA ALEXANDRU DANIEL

  10. DAVID DENIS

  11. GHERENDI ARTHUR CASIAN

  12. PROSTEAN ALEXANDRA

Conducerea clubului sportiv ILYO multumeste sportivilor pentru munca depusa in obtinerea acestor rezultate, instructorilor: ORBAN IOAN STEFAN, MUSZKA LACI, IOANA TEODOR IACOB si ZINVELIU DENISA TIMEA pentru devotamentul si daruirea lor, parintilor pentru tot sprijinul adus, precum si tuturor sustinatorilor clubului nostru.

 

.


CAMPIONATUL NATIONAL UNIVERSITAR la TAEKWONDO WTF

In data de 16 Aprilie 2016 a avut loc in localitatea Bucuresti competitia de Taekwondo WTF intitulata "Camionatul National Universitar", competitie destinata tuturor sportivilor inscrisi la studii universitare. Aceasta competitie demonstreaza faptul ca preocuparea pentru invatamant in toate ciclurile lui este una primordiala pentru practicantii disciplinei olimpice Taekwondo WTF. Toate studiile si cercetarile de specialitate au demonstrate faptul ca in disciplina olimpica Taekwondo WTF marea performanta nu poate fi data decat de un inalt grad de inteligenta; de aici si sintagma ca "Taekwondo este sahul artelor martiale".

La acesata competitie au participat 3 sportivi legimati la Clubul Sportiv ILYO, si anume: LESAN BIANCA NICOLETTA si IOANA TEODOR IACOB student in cadrul Universitatii "Babes BOLYAI" si SOS CRISTIAN student in cadrul USAMV Cluj Napoca. Toti cei trei sportivi au obtinut medalii la aceasta competitive, respective LESAN BIANCA NICOLETTA a obtinut locul 2, iar sportivii IOANA TEODOR IACOB si SOS CRISTIAN au obtinut locul 3 (medalia de bronz).

Conducerea clubului sportiv ILYO multumeste sportivilor pentru munca depusa in obtinerea acestor rezultate si le ureaza success la invatatura in domeniile pe care ei le-au ales pentru viitorul lor profesional.

0 comentarii3073 vizualizări25 aprilie 2016




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0