Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Vineri 23 Februarie 2024 - 14587
Aur si argint in probele de stafeta pentru CS Tibi la campionatul national scolar.

Doi sportivi de la clubul sportiv Tibi au participat weekendul trecut la campionatul national scolar la inot, categoriile 12-14 ani, fete si baieti, desfasurat la Resita. Cei doi au participat la categoria 12 ani (Popescu Robert), respectiv 14 ani (Ropan Stefan)

Cele mai bune rezultate au fost obtinute in probele de stafeta 4x50 m mixt si 4x50 m liber. Echipa lui Popescu Robert a cucerit 2 medalii de aur, iar echipa din care a facut parte Ropan Stefan 2 medalii de argint. In probele individuale cele mai bune rezultate le-a obtinut Ropan Stefan, 2 locuri 4 la 50 m bras , 100 m bras si Popescu Robert locul 6 la 100 m liber, locul 8 la 50 m liber.

Conducerea clubului a declarat "Felicitam pe cei doi sportivi pentru medaliile obtinute in probele de stafeta si pentru unele rezultate obtinute in probele individuale. In unele probe individuale ne asteptam la rezultate mai bune, chiar daca au avut multe probe, cate 8 probe individuale si 2 de stafeta in 2 zile de concurs. Evidentiez echipa de stafeta baieti 12 ani alcatuita din sportivul nostru Popescu Robert, colegii lui de la SSV Suceava, Moscaliuc Calin , Socoliuc Ioan si colegul de la H2O Tirgu Mures, Roman Paul. Este o echipa in care avem mare incredere, tinta noastra pentru ei vizeaza doborarea in acest an a recordului national in proba de 4x100 m liber la categoria lor de varsta, 12 ani, record vechi de 29 de ani.

Am demarat proiectul Sanatate prin miscare - Inot la Bistrita si Beclean, proiect cofinantat de Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud. Proiectul va demara cu Stafeta Familei  la Beclean si Bistrita.

In 14 mai vom participa cu un lot de 22 de sportivi la Cupa Mures care se va desfasura in Tirgu Mures, iar in 28-29 mai vom participa cu un lot mai numeros la Cupa Salina Turda. Ne bucuram ca la concursul din Turda, din lot vor face parte pentru prima data si cativa sportivi din grupul nostru de performanta de la Beclean, deci roadele bazinului din Beclean incep sa se arate."

R.S.

0 comentarii3157 vizualizări10 mai 2016
rss 2.0
rss 2.0