Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Duminica 19 Mai 2024 - 14587
10 medalii pentru CS Tibi la concursul international Cupa Mures.

Sambata, 14 mai 2016 un lot de 20 inotatori de la Clubul Sportiv Tibi au participat la a XXIII-a editie a Cupei Mures si Memorialul "Toth Pall Jozsef ". La competitia din acest an la care au participat 263 de sportivi de la 13 cluburi din Romania, 3 din Ungaria si unul din Slovacia lotul clubului bistritean a fost alcatuit din: Olah Ariana, Bora Carla, Chibulcutean Beatrice, Dragan Daria, Brehar Ruxandra, Gherman Sorana, Ghita Octavian, Barcan Alexandru, Ilisuan Alex, Cartis Horia, Farkas Cristopher, Harsan Robert, Mezdrea Banu Alex, Pop Darius, Pop Antonio, Popescu Robert, Muresan Arthur, Pop Adrian, Ropan Stefan, Georgita Alexandru.

Ei au fost insotiti de reprezentantii clubului si o numeroasa galerie alcatuita din parinti.

Sportivii Bistriteni au obtinut 4 medalii de aur, 3 de argint si 3 de bronz, deci un total de 10 medalii .

Cele mai bune clasari le-a obtinut Ropan Stefan care a castigat toate probele categoriei sale de varsta 100 m liber, spate, bras si fluture, deci a obtinut4 medalii de aur.

Medalii au mai obtinut Gherman Sorana 2 de argint la 100 m liber si 100 m spate, Farkas Cristopher argint la 50 m liber, Ilisuan Alex bronz la 50 m liber, Cartis Horia bronz la 50 m bras si Brehar Ruxandra bronz la 100 m bras.

Presedintele clubului Horgos Tiberiu ne-a declarat "A fost un concurs puternic, cu o participare selecta. In general suntem multumiti de unele rezultate, dar in multe cazuri ne asteptam la rezultate mai bune, semn ca trebuie sa imbunatatim capacitatea de mobilizare in concursuri. Vrem sa evidentiem pe Ilisuan Alex (nascut in 2007) care in proba de 50 m liber a obtinut un timp foarte bun pentru categoria sa de varsta si pe Ghita Octavian (nascut in 2008) pentru progresul inregistrat. Urmatorul concurs la care vom participa va fi Cupa Salina Turda. Pentru acest concurs, care se va desfasura in 28-29 mai, am pregatit un lot format din 35 de sportivi, printre ei si 9 sportivi din grupul nostru de performanta de la Beclean. "

S.R.

0 comentarii3185 vizualizări17 mai 2016
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0