Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Sambata 27 Februarie 2021 - 24550 vizitatori azi
Un nou concept de antrenament fizic in Bistrita.

Un nou concept de antrenament fizic in Bistrita. O metoda inovativa si superioara, agreata si folosita de nume sonore in showbiz, celebritati si sportivi de performanta. Principiul de functionare a electrostimularii (EMS) este unul simplu si reproduce fidel procesul care intervine in contractia musculara naturala, comandata de creierul uman. Cand se urmareste contractarea unui muschi, creierul trimite o comanda sub forma de curenti electrici care se deplaseaza cu mare viteza catre fibrele nervoase. Odata ajunsi la destinatie, curentii electrici excita nervii motori care transmit la randul lor informatia catre vecinatatea imediata a muschilor si declanseaza contractia musculara. Prin intermediul electrostimularii, excitatia nu mai pleaca de la creier, ci se produce direct catre nervul motor prin intermediul impulsurilor electrice optime care garanteaza eficacitatea, securitatea si confortul utilizarii. Multumita acestui proces, muschiul este incapabil sa faca diferenta intre o contractie voluntara, declansata de creier, si o contractie electroindusa: rezultatele sunt aceleasi, indiferent de originea ordinului.

Folosirea unui sistem EMS (electrostimulare musculara) nu este doar sigura, ci si extrem de eficienta, deoarece activeaza 90% din sistemul muscular, antrenand fibrele musculare in profunzime. Tot ceea ce se simte in timpul antrenamentelor este un efort muscular pur, fara solicitarea articulatiilor si a tendoanelor.

Cei care sunt sceptici cu privire la eficacitatea acestei metode nu au nici un motiv sa fie asa. Stimulii electrici, desi artificiali, produc o miscare a muschilor, neintentionata dar reala, care consta in contractii foarte puternice, potrivit intensitatii alese.

Utilizarea sistemelor EMS a fost intens studiata de oamenii de stiinta din medicina sportiva si sunt clasificate ca o tehnica complementara de sport, cu beneficii testate si dovedite. In anii ’60 oamenii de stiinta rusi, care activau in domeniul sportului, au folosit electrostimularea in antrenarea atletilor de elita, obtinand cresteri cu 40% in forta.

Tehnologia EMS VisionBody este cel mai nou sistem conceput si dezvoltat in Germania, de catre ingineri si oameni de stiinta, alaturi de sportivi de performanta. Functioneaza wireless si este conceput in asa fel incat sa se auto adapteze in functie de persoana care face antrenamentul, fiind un modulator arbitrar de unde electrice. Spre deosebire de celelalte sisteme EMS care au doar cateva nivele de frecventa a impulsurilor electrice (low-medium -high), VisionBody creste, scade sau mentine frecventa in functie de feedbackul primit de la utilizator, prin intermediul unui costum simplu si usor, care se muleaza perfect pe corp. (http://blog.netpulse.com/3-most-innovative-technologies-at-fibo2016)

Durata antrenamentului este de 20 de minute, deoarece  stimuleaza simultan toate cele 9 mari grupe musculare. Si pentru ca toate grupele musculare sunt lucrate in acelasi timp, durata antrenamentului se reduce. Pentru a creste eficienta tehnologiei EMS, pe parcursul celor 20 de minute de antrenament se efectueaza o serie de exercitii, impreuna cu un instructor certificat. Acesta ofera consiliere pentru atingerea urmatoarelor obiective: slabire, tonifiere musculara, reducerea celulitei, imbunatatirea circulatiei sangvine, tratarea durerilor musculare, reconditionarea structurii musculare perineale dupa nastere sau dezvoltarea masei musculare-in cazul mentinerii unui antrenament sustinut.

Prin EMS Visionbody slabirea se face mai putin in kilograme si mai mult in centimetri. Rezultatele depind in mare masura de numarul de sedinte, metabolism, daca se urmeaza sau nu o dieta, hidratare si bineinteles de intensitatea cu care se lucreaza-in functie de cat poate sa suporte fiecare.

Te-am facut curios?

FIT IMPACT te asteapta sa te convingi!


Bistrita, Str. Imparatul Traian nr. 33, et. 2, ap. 4, BN

www.facebook.com/fitimpact.ro

 

Programari la telefon: 0745-366251   

- LUNI-VINERI la Bistrita

- SAMBATA la Rodna

0 comentarii14840 vizualizări29 mai 2016
rss 2.0
rss 2.0