Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Luni 01 Martie 2021 - 17334 vizitatori azi
Rezultate foarte bune pentru tinerii practicanti de judo din comuna Livezile.

Rezultate foarte bune pentru tinerii practicanti de judo din comuna Livezile la Finala Campionatului National de Judo de U 12 si U 13 care a avut loc la Baia- Mare in perioada 17-19 iunie 2016. Clubul de Judo si Arte Martiale Bistrita a deschis in urma cu 4 luni,in luna februarie in comuna Livezile o sectie de judo satelit. Desi se antreneaza de putin timp, 3 dintre ei au reusit sa se califice la finalele nationale, iar 2 sportive au reusit sa urce chiar pe podium, obtinand 2 medalii (una de argint si una de bronz) si un merituos loc V.

Cifor Alisia U 12 categ. + 57 Kg loc II - vicecampioana nationala

Varga Elisabeta U 13 categ.29 Kg loc III

Singeorzan Nicoleta U 13 categ. 44 Kg loc V

 O contributie importanta in promovarea si dezvoltarea judo-ului in Livezile o are si dl primar Traian Simionca, caruia ii multumim pentru sprijinul acordat si care speram sa ne ajute si in continuare.

La sfarsitul saptamanii viitoare vor avea loc la Timisoara , Finalele Campionatului National de U 10 si U 11 unde mai sunt calificati inca doi sportivi din comuna Livezile si care speram sa obtina rezultate cat mai bune la prima lor participare la un campionat national.

          Tot la Finala Campionatului National de judo de la Baia-Mare s-a mai obtinut o medalie de bronz prin sportiva bistriteana Bodea Vasilica Beatrice la U 13 categoria 48 kg.Desi nu au reusit sa urce  pe podiumul de premiere rezultate meritorii au avut si sportivii bistriteni : Sotropa Marian loc 7 la U 13 34kg,Dedea Catalin loc 7 la U13 46 kg si Pasca Rares loc 9 la U 13 66 kg.

Antrenor Vasile Bodea ,instructor Valeria Bodea.

0 comentarii3003 vizualizări22 iunie 2016
rss 2.0
rss 2.0