Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Luni 01 Martie 2021 - 16298 vizitatori azi
CALIFICARE DUPA UN DUBLU EGAL.

Un sfarsit de saptamana prolific pentru fotbalul bistritean. Dupa un egal, 0-0 , obtinut pe teren propriu in mansa tur a barajului de promovare in liga a IV a campionatului  national de fotbal, F C Bistrita, aceasta pasare Phoenix  a fotbalului de pe meleagurile bistritene a reusit calificarea in a treia liga, gratie tot unui rezultat de egalitate, 1-1, obtinut de aceasta data in deplasare la Falticeni in compania echipei SOMUZ .

              Un rezultat care da castig de cauza celor care cu multi ani in urma incepeau o cariera lunga si fructuoasa in fotbalul de performanta. Problema cu care se confrunta proaspat calificata in Liga a IV-a este cum ne si asteptam, obtinerea  resurselor financiare, necesare supravietuirii in aceasta liga.

                In speranta gasirii unui sponsor "viabil" , ne ramane doar sa-i felicitam pe cei de la FC Bistrita pentru reusita si sa le uram succes in noul campionat.

 

              P. Sangeorzan.

0 comentarii3122 vizualizări27 iunie 2016
rss 2.0
rss 2.0