Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Luni 01 Martie 2021 - 17308 vizitatori azi
Sustine CSM Bistrita!

Echipa de suflet a bistritenilor, CSM Bistrita, va participa in perioada 20-21.08.2016 la a IX-a editie a Turneului International "Roman Voda Musat", care se va desfasura in localitatea Roman. Echipele participante sunt: CSM Roman (echipa gazda), ACS Corona 2010 Brasov (ocupanta locului III in editia trecuta a Ligii Nationale de Handbal Feminin din Romania), Iuventa Michalovce (Slovacia).

La o saptamana dupa Cupa Judetului Bistrita-Nasaud, echipa noastra va avea parte din nou de meciuri tari. Extrema dreapta Magdalena Paraschiv, antrenorul Horatiu Pasca si coordonatorul de joc Marinela Gherman au facut o analiza a Cupei Judetului Bistrita-Nasaud, dar si o prefatare a competitiei de la Roman:

Magdalena Paraschiv: "Cupa Judetului Bistrita-Nasaud a fost un turneu amical bun in care s-a vazut munca din perioada cantonamentului, conditia fizica dobandita impreuna cu staff-ul tehnic. Din punct de vedere al jocului mai sunt multe de pus la punct, atat in faza de atac, cat si in cea de aparare. Pentru turneul de la Roman avem ca obiectiv omogenizarea lotului, sa dam dovada de un joc placut, si poate cel mai important, sa fim ferite de accidentari."

Horatiu Pasca: "Ma bucur, in primul rand, ca am terminat turneul fara accidentari. Incet, incet formam un grup unit. Am reusit cateva momente foarte bune de joc, desi avem jucatoare care nu au jucat niciodata impreuna. Asteptarile mele de la jocurile amicale nu sunt nicidecum rezultatele, chiar daca victoriile aduc un plus de moral! Imi doresc din suflet ca dupa turneul de la Roman sa fie toate fetele sanatoase si sa reusim sa omogenizam treptat lotul. De la fete astept aceeasi determinare, ambitie si disponibilitatea la efort pe care au aratat-o la primul turneu!"

Marinela Gherman: "A fost un turneu reusit pentru noi in care s-a vazut ca avem potential, iar cu multa munca si unitate de echipa putem realiza multe lucruri frumoase anul acesta. La Roman vor fi trei meciuri dificile, dar pentru noi este important sa progresam de la meci la meci si sa ne omogenizam."

 

In cadrul competitiei de la Roman, echipa noastra va avea urmatorul program:

Sambata, 20.08.2016: ora 12:00 - CSM Bistrita - CSM Roman, iar la ora 17:00 - ACS Corona 2010 Brasov - CSM Bistrita.

Duminica, 21.08.2016: ora 10:00 - CSM Bistrita - Iuventa Michalovce.

 

Mentionam faptul ca programul poate suferi usoare modificari. Rezultatele meciurilor echipei noastre vor fi disponibile la scurt timp dupa terminarea meciului prin intermediul paginii oficiale de Facebook - www.facebook.com/csm.bistrita

0 comentarii2870 vizualizări19 august 2016
rss 2.0
rss 2.0