Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Joi 21 Ianuarie 2021 - 13412 vizitatori azi
Un ucrainean si o delegatie de 6 atleti din Polonia la crosul Gabriela Szabo.

Crosul Gabriela Szabo, aflat la cea de a VI-a editie, a adunat la start peste 1.000 de persoane, de la elevi de gimnaziu la persoane de varsta a treia. Notorietatea evenimentului a fost demonstrata si de participarea atletilor din strainatate: un ucrainean si o delegatie de 6 atleti din Polonia, din orasul infratit Zielona Gora. In virtutea relatiilor de buna infratire intre municipiul Bistrita si orasul Zielona Gora aceasta participare la concurs a fost o ocazie de a crea legaturi noi, intarindu-le pe cele vechi, de a face schimb de experienta, de a impartasi valori comune si  de a cunoaste culturi diferite. Cei 6 atleti din delegatia poloneza -   3 sportive: Rys Kinga, Fraczak Ewa, Stachowiak Agnieska si 3 sportivi : Piechowiak Bartosz, Bak Matheusz, Wierzbicki Sebastian au infruntat vremea de afara si au obtinut locuri meritorii la categoriile lor de varsta. Cea mai mare dorinta a acestor sportivi a fost aceea de a cunoaste pe multipla campioana nationala si internationala Gabriela Szabo, aceasta fiind pentru ei un idol demn urmat. Totodata, antrenorul polonez Wierzbicki Sebastian a oficiat premierea castigatorilor concursului la categoria juniori II baieti.

Evenimentul a constituit un bun prilej pentru a populariza miscarea, un stil de viata sanatos, prin promovarea unui exemplu personal, al marii atlete Gabriela Szabo. 

In anii urmatori la startul Crosului Gabriela Szabo si a altor competitii de gen sunt asteptati cat mai multi participanti din orasele infratite.

0 comentarii1981 vizualizări12 aprilie 2011
rss 2.0
rss 2.0