Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Marti 25 Februarie 2020 - 5542 vizitatori azi
Lotul de Fotbal FC BISTRITA.

Lotul de Fotbal FC BISTRITA - LIGA 3  2016-2017 Retur. Conform ziarului Sportul Bistritean: "gruparea lui Florin Sangeorzan a primit un acord de principiu din partea Academiei de Fotbal Gloria - reprezentata de firma Comelf, a executorului Vasile Urs - cel care admministreaza stadionul si a Consiliului Judetean- prin vocea presedintelui Radu Moldovan. Cu totii au promis ca isi vor da mana si vor sprijini o singura echipa de la vara. Pana atunci, trebuie incheiat cumva acest campionat, chiar si pe un loc retrogradabil. Numarul tot mai mic de echipe care au posibilitati de sustinere in Liga a treia lasa speranta ca FC Bistrita ar prinde si de la vara incolo un loc de Liga a treia.

Cu aceste ganduri, cu un lot aproape nou si cu doi antrenori de la academie, Valer Sasarman si Dorel Zegrean, FC Bistrita va incepe returul pe terenul echipei din Jucu, vineri, de la ora 15.00."

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan. 

0 comentarii4683 vizualizări02 martie 2017
rss 2.0
rss 2.0