Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Miercuri 23 Septembrie 2020 - 40020 vizitatori azi
ILYO OPEN CUP - Editia a VI-a, Bistrita.

In data de 4 martie 2017 a avut loc la Sala Polivalenta din localitatea Bistrita cea de a sasea editie a competitiei  ILYO OPEN CUP, competitie ce a adunat peste 350 de sportivi legitimati la 19 cluburi din tara, si anume ACS Taekwondo Armenopolis Gherla, AS Bushido Taekwondo Club Bucuresti, Brilliant Taekwondo Sporting Club Botosani, CS Ilyo Bistrita, CS Kwan Cluj Napoca, CS Lacul Ursu Sovata, CS Phoenix Miercurea -Ciuc, CS Reactiv Bucuresti, CS Real Taekwondo Team Botosani, CS Red Linx Brasov, CS Scorpion Apahida, CS Somesul 2010 Apahida, CS Stiinta Petrosani, CS Tornado Taekwondo Targu Mures, FR TKD (Medias), Xploziv Taekwondo Team Targu Mures, CS Das Taekwondo Iasi, CS Hwarang Odorheiul Secuiesc,  CSA Steaua Bucuresti.

Competitia s-a desfasurat pe trei probe - Kyeorugi (lupta competitionala), Poomsae (forme de lupta cu adversari imaginari) si Speed Kick (proba de viteza).

Deschiderea evenimentului sportiv s-a facut prin mesajul de bun venit adresat de catre presedin tele Consiliului Judetean Bistrita Nasaud domnul Radu Moldovan, prezentarea actractiilor turistice si culturale ale municipiului Bistrita si ale judetului Bistrita Nasaud, mesajul viceprimarului municipiului Bistrita domnul Cristian Marius Niculae. In pauza acestui eveniment a avut loc un spectacol artistic sustinut de gimnastele Ioana Birsan, Stefania Oltean si Crina Catinean, trupa de dans a clubului ILYO antrenata de doamna Ica Sigartau, formata din sportivii Musteata Liana Ionela, Balmos Diana, Solderea Selena, Riti Ana, Moldovan Teodora si Ioana Teodor , si de trupa de majorete Cheers All Stars antrenata de Roxana Lapuste.

Clubul sportiv ILYO a participat cu un lot de 26 de sportivi, obtinanad locul 2 pe clasamentul general la Kyeorugi (atat Clasa A cat si Clasa B),locul 2 la proba de Speed Kick si locul 3 la proba de Poomsae.

Sportivii clubului ILYO au obtinut  la cele trei probe 39 de medalii, dintre care 15 medalii de aur, 14 medalii de argint si 10 medalii de bronz. La proba Kyeorugi (lupta competitionala)au obtinut 23 de medalii dintre care 10 medalii de aur, 6 medalii de argint si 7medalii de bronz.

Locul 1

-        STEAFANUTIU MURESAN ROBERT

-        MUSTEATA LIANA IONELA

-        CANTOR DAN ALEXANDRU

-        MURESAN DAVID

-        BURA MIHAI CRISTIAN

-        TUDORACHE BOGDAN

-        TUDORACHE MIHAI

-        TENGHEL VLAD IOAN

-        BINDEA ANA LUIZA

 

 

LOCUL 2

-        SABO ARIANA MARA

-        DRAGOMIR STEFAN VASILE

-        SOLDEREA SELENA

-        AVRAM RAUL ADRIAN

-        AVRAM DARIUS ALEXANDRU

-        IVAN PETRUTA MAGDALENA

 

 

LOCUL 3

-        RITI ANA

-        SAS TUDOR MIHAI

-        SANGEORZAN PAUL

-        CODAREAN ALEXANDRU

-        AGRISAN STEFAN GABRIEL

-        MARIAN PATRICK MIHAI

-        PARASCHIV GLORIA ANGELINA.

 

 

La proba de Poomsae (forme de lupta cu adversari imaginari) sportivii clubului Ilyo au obtinut 10 medalii, dintre care 3 de aur, 5 de argint si 2 de bronz.

 

Medalii de aur

-        ZINVELIU DENISA TIMEA - Individual Feminin Seniori

-        SOLDEREA SELENA - Individual Feminin Cadeti

-        SABO ARIANA MARA -Individual Feminin Copii

 

Medalii de ardint

-        BINDEA ANA LUIZA - Individual Feminin Copii

-        AGRISAN STEFAN GABRIEL - Individual Masculin Cadeti

-        Tineret Feminin Echipa SABO ARIANA MARA/ BINDEA ANA LUIZA/ SOLDEREA SELENA

 

Medalii de bronz

-        Tineret Perechi  SOLDEREA SELENA/ AGRISAN STEFAN GABRIEL

 

La proba de Speed Kick sportivii clubului Ilyo au obtinut 6 medalii, dintre care 2 de aur, 3 de argint  si una de bronz.

 

Locul 1

-        AGRISAN STEFAN GABRIEL

-        AVRAM DARIUS ALEXANDRU

Locul 2

-        PARASCHIV GLORIA ANGELINA

-        COCIUBAN RAZVAN DANIEL

-        BINDEA ANA LUIZA

 

Locul 3

-        PINTEA LUCA PAUL

0 comentarii6552 vizualizări05 martie 2017
rss 2.0
rss 2.0