Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Duminica 27 Septembrie 2020 - 2148 vizitatori azi
Gazonul de pe Cluj Arena se prezinta in conditii excelente pentru meciul cu Danemarca.

Cu doua saptamani si jumatate inainte de meciul reprezentativelor de fotbal ale Romaniei si Danemarcei, gazonul de pe Cluj Arena se prezinta in conditii excelente. Cu toate acestea, reprezentantii Directiei de administrare si exploatare a Stadionului "Cluj Arena" din cadrul Consiliului Judetean Cluj continua seria operatiunilor necesare astfel incat la ora inceperii partidei din calificarile pentru Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia 2018 terenul sa se prezinte in cele mai bune conditii si sa permita punerea in valoare a calitatilor tehnice ale jucatorilor.

In acest context, beneficiind si de conditiile meteo extrem de favorabile din ultima perioada, gazonul se reface intr-un mod cat mai natural dupa sezonul rece, fara a se apela la lucrari de regenerare fortata a ierbii prin suprainsamantari si fertilizari rapide precum si fara a se recurge la sistemul de incalzire a terenului. Astfel, in prezent se realizeaza fertilizarea uzuala a gazonului, urmand ca pana in ziua meciului sa mai fie derulate inca doua astfel de operatiuni. Totodata, pentru a preintampina efectul temperaturilor mai scazute din timpul noptii, gazonul este acoperit cu o folie care are rolul de a-l izola termic si de a il proteja. De asemenea, tot in vederea oferirii unor conditii optime de joc, in perioada imediat urmatoare va fi schimbat gazonul afectat din fata portilor, respectiv cel din zona careului mic al portarului.  

 "Ii asigur pe aceasta cale pe toti iubitorii fotbalului, pe cei care vor fi in tribune in ziua meciului si, mai ales, pe jucatorii si oficialii celor doua echipe reprezentative, ca vor gasi pe Cluj Arena conditii ideale de joc. Stadionul emblema al Clujului si al intregii Transilvanii este deja pregatit pentru un regal fotbalistic iar eforturile noastre menite sa asigure un gazon de cea mai buna calitate vor continua cu aceeasi intensitate" a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.

 

 

Biroul de presa

 

0 comentarii4732 vizualizări10 martie 2017
rss 2.0
rss 2.0