Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Duminica 27 Septembrie 2020 - 2890 vizitatori azi
Baschet: Cupa Irbis - 25 martie 2017.

Asociatia Baschet Club Irbis revine cu un nou spectacol baschetbalistic in salile din municipiul Bistrita. Asa cum promiteam anul trecut, continuam seria competitiilor sportive si iata ca a venit randul grupei mari de copii care practica baschetul la clubul nostru. Sambata, 25 martie 2017, echipa noastra se va intalni cu urmatoarele adversare din judetele Alba si Mures: Colegiul Bethlen Gabor, BC Together si BC Muresul Ludus. Meciurile se vor desfasura pe terenul salii de sport de la Liceul Tehnologic Forestier, incepand cu ora 10:00.

 Daca in luna decembrie grupele mai mici au reusit sa castige toate meciurile la Cupa Irbis, speram ca si echipa mare sa dea dovada de motivatie si spirit de echipa pentru a castiga marele trofeu.

 Dorim sa multumim Inspectoratului Scolar Bistrita si conducerii Liceului Tehnologic Forestier pentru sustinerea pe care ne-au acordat-o in organizarea acestui eveniment.

 Suporterii nostri reprezinta al sase-lea jucator pe terenul de baschet, de aceea va asteptam sa ne fiti alaturi si sa ne sustineti!

 

Va multumim,

Echipa BC Irbis 

Alexandra Moldoveanu

 

0 comentarii5376 vizualizări21 martie 2017
rss 2.0
rss 2.0