Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Luni 21 Septembrie 2020 - 26216 vizitatori azi
CNE 1- Bistritz Funduro, prima etapa din Capionatul National de Enduro.

In weekendul 08-09 aprilie Bistrita a gazduit prima etapa din cadrul Campionatului National de Enduro , competitie in cadrul careia s-au intrecut 98 de participanti din toate colturile tarii. Concursul a fost organizat de Bistritz Bike Shop si Primaria Bistrita , in parteneriat cu Federatia Romana de ciclism, ADMR si sustinut de Laboratti. Startul competitiei s-a dat de la strandul Codrisor, competitia desfasurandu-se pe 4 trasee care cumulate masoara 7,7 km, cu o diferenta de nivel negativa cumulata de 800m.

Duminica, ziua concurusului, concurentii s-au adunal la start incepand cu ora 9:00, concursul terminandu-se in jurul orei 14:00 la strandul Codrisor,

Castigatorii concursului au primit premii in bani, vouchere si produse. Au fost 5 categorii premiate, la categoria Hobby s-au intrecut 45 de participanti, cel mai rapid fiind Topal Dmitri, concurent venit de peste Prut pentru acest concurs. La categoria Feminin, castigatoare a fost bistriteanca Petra Zagrean, cea care ne reprezinta in mai toate competitiile nationale de gravity, la Juniori a castigat Matei Moisil, la categoria Masters, adica cei peste 30 de ani, castigator a fost Istvan Fabian, venit tocmai din Oradea, iar la categoria Elite, categoria cu cei mai multi, cei mai rapizi si tehnici particicpanti, s-a impus Darius Linul, tot un bistritean de-al nostru. Premiul cel mare a fost acordat celui mai rapid participant, Darius Linul, o bicicleta Pegas Suprem oferita de cei de la Pegas.

De asemenea, cel mai bun album foto va fii premiat cu 100 euro de catre organizatori, marele castigator urmand a fi anuntat pe data de 23 aprilie.

Cupa Nationala de Enduro este cea mai mare serie de evenimente de profil din tara iar gazduirea unei etapa la Bistrita este inca o confirmare a faptului ca scena locala a ajuns la maturitate si produce nu doar sportivi de performanta dar si evenimente la cel mai inalt nivel organizatoric din tara.

In 2017 Bistrita tine din nou steagul sus!

0 comentarii11711 vizualizări10 aprilie 2017
rss 2.0
rss 2.0