Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Miercuri 23 Septembrie 2020 - 39448 vizitatori azi
Castigatorii BT Faget Maraton.

Cluj-Napoca, 2 mai 2017 - In ciuda vremii, peste 1000 de concurenti din peste 15 tari, au participat la cea de-a sasea editie a BT Faget MTB Marathon Series & Trail Running powered by Banca Transilvania & Blue Air. Cel mai tanar concurent care s-a prezentat la competitie are 6 ani, iar cel mai in varsta 81. La traseul lung al competitiei de amatori, care a masurat 41 de km, cel mai rapid ciclist adult a fost Sanza Raul (01:57:22), iar la proba feminina, Fodor Elena (03:01:07).

La competitia de alergare montana, semimaraton, cel mai bun timp la proba masculina a fost obtinut a fost de catre Crainic Andrei Marius (01:52:30) iar la cea feminina de catre Botezan Mihaela (02:21:09). Cei 12 km de la proba de cross au fost parcursi cel mai rapid de catre Timis Gelu Viorel (00:55:03).

Cel mai bun timp inregistrat la traseul scurt de biciclete (30 km) a fost obtinut de catre Burta Roberto (categoria masculin 18-29 ani - 01:20:11) iar dintre fete, Bondor Salome a reusit sa termine cursa cu cel mai bun timp (01:49:14). 

Competitiile de copii au fost castigate de catre: Farkas Aron (masculin 6-8 ani), Bianca Carcu (feminin 6-8 ani), Hambasan Dragos Stefan (masculin 9-10 ani), Posea Silvia (feminin 9-10 ani), Hozat Elias George (masculin 11-12 ani), Movila Andra-Lavinia (feminin 11-12 ani), Han Andrei (masculin 13-14 ani) si Vezentan Andreea Nicoleta (feminin 13-14 ani).

Dintre cele peste 50 de persoane cu dizabilitati inscrise la competitia dedicata lor, Puczi Laszlo Barna si Tulit Rozalia si-au adjudecat primele locuri la masculin, respectiv feminin.

 

 Lista completa a castigatorilor o puteti gasi aici:


  http://clujulpedaleaza.ro/stage/displayChampionships/3/98/

 

Conform statisticilor Clujul Pedaleaza, ciclismul si alergarea montana raman un sport preferat de catre barbati, doar 15% din numarul total de participanti fiind femei.

Partenerii institutionali ai evenimentului au fost: Primaria si Consiliul Local Cluj, Consiliul Judetean Cluj, Inspectoratul de Politie, Inspectoratul de Jandarmerie, Casa de Cultura a Studentilor, Salvamont Salvaspeo;

Parteneri: Banca Transilvania, Blue Air, Sports Timing, Omega Printing House, TVR Cluj, Infinity Trophy, Vivo;

Sponsori: Mega Image, Coca Cola, Dorna, Hervis, Aegon, Ciuc, Brutaria Eldi, Scutul Negru, Roata Faget, Napolact, Nutrend, , Electrogrup, Continental, Maros Bike, Sprint Sports, Daisler Print House, Promelek, Perskindol, Boromir, Feleacul, Restaurant Sarea-n bucate, Crama La Salina, Dacia Plant, Pikowatt, Bendkopp,

Colaboratori: World Class, Aeroportul International Avram Iancu Cluj, Cert, Efect, West City Hotel, Eco Tera Clean, Serviciul de Ajutor Maltez, Ricomed, Madness UMF, Polartek, Visit Cluj, Universitatea Tehnica, Derzelas,

Parteneri media: Europa FM, Radio Cluj, Zile si Nopti, Free Rider, Impuls Radio, Napoca FM, Szabadsag, 313.ro, eClujeanul, I like Cluj.

 

 

Despre Clujul Pedaleaza :

Clujul Pedaleaza este un club sportiv fondat in 2011, actualmente afiliat Federatiei Romane de Ciclism, care a organizat pentru prima data, in 2011, primul campionat local de ciclism care se adresa unui public larg, avand categorii de varsta de la 3 la 60 de ani, amatori si elite, precum si categoria speciala pentru persoane cu dizabilitati. Pana in prezent organizatorii au ridicat stacheta la peste 100 de competitii sportive, dintre care cinci campionate nationale si patru concursi internationale dar si alte proiecte care au ca scop promovarea ciclismului ca sport de masa, ca alternativa pentru deplasarea zilnica si ca stil de viata activ si sanatos.

Dintre acestea se pot aminti Maratonul Fagetului, Maratonul Gilau, Maratonul Baisoara, Campionatele Nationale de Sosea, Micul biciclist si siguranta lui, Asaltul Dacilor si mult iubitul Ciclomos.

 

Pentru mai multe informatii :

Adela Nicoara

PR Consultant

0723876087

http://www.clujulpedaleaza.ro/

https://www.facebook.com/clujulpedaleaza/

0 comentarii4956 vizualizări02 mai 2017
rss 2.0
rss 2.0