Sport Joi 19 Iulie 2018 - 20324 vizitatori azi
O noua editie "Gabriela Szabo RUNFEST" la Bistrita !

Concursul traditional de alergare din Bistrita si-a propus sa incurajeze in primul rand copiii si adolescentii sa faca miscare, sa cultive si sa dezvolte pasiunea pentru un stil de viata sanatos si sa le ofere tinerilor ocazia sa descopere un drum care poate duce catre o cariera de succes in domeniul sportiv.

La cea de a XII-a editie, evenimentul desfasurat sub denumirea de Gabriela Szabo RUNFEST atrage sute de copii si tineri la start si le ofera sansa de a se bucura nu numai de miscare si de premii atractive, ci de o organizare la standarde ridicate, cu servicii specifice unui concurs competitiv de alergare si de o atmosfera competitionala deosebita.

 Energie, voie buna, agitatie, concentrare si multa pasiune pentru miscare! Toate aceste emotii au fost manifestate la cea de a XII-a editie a traditionalului concurs de alergare din Bistrita.

Soarele ne-a zambit inca de la primele ore ale zilei in timp ce sute de concurenti se pregateau sa ia startul la competitia Gabriela Szabo RUNFEST, organizata de Primaria Municipiului Bistrita si de Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud. Invitatia la miscare in aer liber, cu participare gratuita, a fost acceptata de multi bistriteni, dar si de alergatori din judetele vecine si din alte regiuni din tara.

Astfel ca, pentru cateva ore centrul orasului Bistrita a fost dominat de spiritul si vocile a 1.000 de concurenti, insotiti de prieteni, profesori, antrenori, parinti sau bunici. Si-au manifestat pasiunea pentru miscare pe trei trasee de concurs, de 2, 4 si 10 km, si s-au bucurat de prezenta si incurajarile Gabrielei Szabo, campioana olimpica si mondiala in atletism si ambasador al RUNFEST.

La final, fiecare concurent care a trecut linia de Finish a primit cate o medalie de participare in aplauzele audientei. Castigatorii curselor Gabriela Szabo RUNFEST au fost rasplatiti cu medalii, cupe, diplome si premii in bani oferite de Primaria Municipiului Bistrita si de Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud.

Rezultatele concurentilor pot fi verificate online pe platforma de alergare www.runfest.ro.   


.

Foto - Marius Chiuzan

.

0 comentarii3276 vizualizări08 mai 2017
rss 2.0
rss 2.0