Sport Vineri 20 Iulie 2018 - 6844 vizitatori azi
Stadionul Cluj Arena, pregatit pentru amicalul de lux al Romaniei cu Chile.

Consiliul Judetean Cluj aduce la cunostinta fanilor echipei nationale de fotbal a Romaniei faptul ca astazi, luni, 12 iunie a.c., vor putea sa urmareasca gratuit, timp de 15 minute, antrenamentele oficiale ale reprezentativelor Romaniei si statului Chile, dupa urmatorul program: echipa statului sud-american - cu incepere de la ora 18.00 iar echipa Romaniei cu incepere de la ora 19.00. Antrenamentele jucatorilor celor doua formatii vor fi precedate de obisnuitele conferinte de presa care vor fi sustinute cu aproximativ o jumatate de ora inainte de iesirea acestora pe gazon.  

            Cu doar o zi inainte de meciul amical dintre echipa Romaniei si castigatoarea de anul trecut a Copei America, ritmul operatiunilor efectuate in vederea asigurarii unui gazon de cea mai buna calitate este unul intens. In acest scop, in perioada care a mai ramas pana la meci se efectueaza diverse activitati de mentenanta curenta a suprafetei de joc, irigari, tunderi succesive si trasarea terenului, aplicarea de tavalugiri pentru asigurarea planeitatii corespunzatoare, etc.

            "Stadionul emblema al Clujului este mai mult decat pregatit pentru acest regal fotbalistic, astfel incat spectatorii care vor fi prezenti in tribunele Cluj-Arena sa poata urmari un fotbal de calitate, realizat de unii dintre cei mai talentati jucatori de fotbal din lume, precum Alexis Sanchez, Arturo Vidal sau Claudio Bravo", a declarat domnul Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.

Intrucat siguranta tuturor celor care vor fi prezenti marti, 13 iunie, cu incepere de la ora 21.00, in tribunele stadionului Cluj Arena, reprezinta una dintre preocuparile majore ale Consiliului Judetean Cluj, in calitate sa de proprietar si administrator al arenei-gazda, au fost stabilite, impreuna cu celelalte institutii si entitati cu atributii in domeniu, o serie de reguli si masuri sporite de securitate. S-a luat, astfel, decizia ca primul control amanuntit sa aiba loc intr-un perimetru aflat la circa 25-30 de metri distanta fata de stadion. Totodata, din dorinta de a asigura accesul in conditii optime pe Cluj Arena, reprezentantii Directiei de Administrare si Exploatare a Stadionului Cluj Arena ii anunta pe iubitorii fotbalului ca accesul in incinta stadionului va fi permis in ziua meciului incepand cu ora 19.00.

 

Biroul de presa

12 iunie 2017

0 comentarii2583 vizualizări12 iunie 2017
rss 2.0
rss 2.0