Sport Vineri 20 Iulie 2018 - 6684 vizitatori azi
Zagrean Petra, Hunyadi Mihai, Alex Acurmuloaie - locul 1 la CND - Vatra Dornei.

A trecut inca un weekend plin pentru ciclistii de la Bistritz Bike Shop Racing Team. O parte din membrii echipei au participat in perioada 1-2 Iulie la cea de a doua etapa din Cupa Nationala de Downhill in Vatra Dornei, iar baietii de la cross country au participat Sambata 1 Iulie la "MTB Maraton Baia Mare".

La etapa 2 din CND, Vatra Dornei, au participat 8 membrii ai echipei din care 3 au urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului, rezultatele acestora dupa cum urmeaza: Zagrean Petra locul 1 la categoria Feminin, Hunyadi Mihai locul 1 la categoria Masters, Alex Acurmuloaie locul 1 la categoria Hardtail, Somesan Paul locul 2 la categoria Copii, Scuturici Pavel locul 5 la categoria Masters, Baiesiu Alexe Ioan locul 12 la categoria Masters, Pop Marius Bogdan locul 21 la categoria Masters si George Nedelcu locul 26 la categoria Masters.

La maratonul ciclistic de la Baia Mare au fost doua trasee: unul scurt de 30 km si unul lung, de 72 km. Juniorul Andrei Burian s-a afirmat din nou, urcand pe teapta a 3-a a podiumului (din 11 participanti) la categorie si obtinand locul 19 (din 155 de concurenti) in clasamentul general, dupa un parcurs plin de peripetii. "O cursa in care am avut parte de probleme tehnice, ploaie abundenta si un baiat care a cazut in fata mea si si-a spart barba astfel ca a trebuit sa opresc sa-l ajut", povesteste el pe Facebook. Nu a fost deloc usor nici pentru Ioan Babutan, care a participat la traseul lung. Pe langa faptul ca traseul a fost de o dificultate deosebit de ridicata, Ioan s-a ratacit si a parcurs cel putin 4 km in plus din cauza unor marcaje ramase de la una dintre editiile precedente ale concursului. Cu toate acestea a obtinut un binemeritat loc 5 la categoria 40-49 ani (din 9 concurenti) si locul 22 (din 36 de competitori) la general.

          Urmatoarea competitie la care va fi reprezentata Bistritz Bike Shop Racing Team prin Andrei Burian este Imprezzio Global MTB Marathon Cluj ce va avea loc in data de 9 iulie iar o mare parte din membrii echipei vor fii prezenti la etapa 3 din Cupa Romanie la Enduro, concurs organizat in perioada 8-9 Iulie in Muntiii Ciucas.

0 comentarii2254 vizualizări05 iulie 2017
rss 2.0
rss 2.0