Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Marti 25 Februarie 2020 - 2476 vizitatori azi
CSM Bistrita a fost invinsa in primul meci al noului sezon.

CSM Bistrita a fost invinsa in primul meci al noului sezon competitional de SCM Craiova, cu scorul de 25-19 ( 13-9 ). Cea mai buna marcatoare a echipei noastre a fost Laura Pristavita cu 5 goluri. Au mai inscris Szilvia Szabo si Oana Chirila - fiecare cate 4 goluri, Magdalena Paraschiv si Alexandra Orsivschi - cate 2 goluri fiecare, Irina Ivan si Daniela Ratiu - cate un gol.
Remarcam evolutia buna in poarta CSM Bistrita a Cristinei Sintamarean, care a salvat 11 din cele 34 de mingi trimise de craiovence pe poarta sa. Are un procentaj de 32 %.

Horatiu Pasca, antrenor principal CSM Bistrita:
"Din pacate nu am debutat cu un meci foarte reusit, in care ratarile din situatii clare si-au pus amprenta asupra jocului.
Sa nu uitam totusi ca am intalnit o echipa care ne reprezinta in cupele europene si care si-a anuntat candidatura la un loc II sau cel putin pe podium. Este una dintre echipele foarte bune ale campionatului, care din pacate astazi a reusit sa fie mult mai echilibrata decat noi si a ratat mai putin.
Este doar un debut, cu siguranta vom arata mai bine de la meci la meci. 
Mergem cu foarte mare incredere la Braila, de unde speram sa venim cu un rezultat bun."

 
CSM Bistrita.

 

 

0 comentarii3129 vizualizări07 septembrie 2017
rss 2.0
rss 2.0