Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Joi 28 Martie 2024 - 14587
Continuam sa promovam sportul, miscarea si, de ce nu, buna dispozitie!

Asociatia Club Sportiv #ArcTransilvan in parteneriat cu Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud a organizat pentru dumneavoastra  un nou eveniment care combina educarea, informarea si relaxarea prin sport a tuturor celor care doresc sa isi largeasca orizontul de cunoastere intr-un cadru ce imbina cu succes aspectele educational-sportive cu cele culturale. 
"Intinzatorii de arcuri la Herina" a fost o manifestare care si-a propus sa promoveze activitatile sportiv-recreative in medii non-formale, atragand in acelasi timp atentia participantilor asupra importantei cunoasterii si protejarii monumentelor arhitecturale ale judetului Bistrita-Nasaud. 
Un numar mare de copii si tineri care au dorit sa dobandeasca deprinderi practice si teoretice in domeniul tirului cu arcul, au vrut sa asculte povestea impresionantei Biserici de la Herina, prezentata de domnul Corneliu Gaiu au fost alaturi de noi sambata, 23 septembrie 2017, orele 12-18.

Ne bucura si ne motiveaza interesul manifestat de bistriteni pentru tirul cu arcul si fata de evenimentele pe care Clubul Sportiv Arc Transilvan le-a organizat in locuri cu incarcatura istorica, asadar ii asteptam si la evenimentele pe care le vom desfasura de acum incolo.

Proiectul "Intinzatorii de arcuri la Herina" initiat de Asociatia Club Sportiv Arc Transilvan in parteneriat cu Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud a fost cofinantat de Consiliul Judetean din bugetul judetului Bistrita-Nasaud pe anul 2017.

 

Razvan Citu, presedinte CS ArcTransilvan.

0 comentarii3199 vizualizări26 septembrie 2017




rss 2.0
rss 2.0