Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Duminica 23 Februarie 2020 - 12186 vizitatori azi
Fii motociclist pentru o zi!

Noi suntem motociclistii din orasul tau. De cele mai multe ori ne vedem in trafic unde, din pacate, nu ne-am inteles intodeauna perfect. Cand ne dam jos casca suntem la fel ca tine: soferi, pietoni, parinti, vecini sau chiar prietenii tai.
Ca prieteni, ce putem face mai frumos decat sa te invitam sa ne vezi motocicletele?
Hai sa vorbim despre ele! Hai sa vezi cum e in saua motocicletei, iar atunci cand ne vom intalni iarasi in trafic ne vom saluta, asa ca motociclistii.
Hai, fii motociclist pentru o zi!

Riding Club Holy Sinners Bistrita,  invita pe toti cei ce sunt prietenosi, cu mic cu mare, in data de 1 octombrie la evenimentul ‘’Fii motociclist pentru o zi!’’
In cadrul evenimentului motociclistii prezenti isi vor prezenta motocicletele si vor raspunde cu drag la intrebarile venite de la curiosi, prieteni si vizitatori legate de motociclism sau motociclete. 
Doritorii pot sa isi faca fotografii in saua motocicletelor si pot sa inteleaga mai multe despre motociclism. 
Vor fi prezente motociclete din cat mai multe categorii, de la motociclete de viteza la motociclete construite manual sau modificate.
Cei ce vor fi mai curiosi, pot incerca sa vada ce inseamna sa faci primii pasi ca sa conduci o motocicleta, ghidati de instructorul moto Flaviu Mester. 
Cei indrazneti se pot urca in spatele unui motociclist experimentat pentru o scurta tura si vor vedea cum e sa fii pasager pe motocicleta.
Pentru copii va fi o distractie, pentru adolescenti un ghid, pentru adulti poate fi inceputul unei pasiuni, iar pentru sceptici cu siguranta o sa fie o mai buna intelegere!

Va asteptam cu drag!
Fii motociclist pentru o zi! 
Hai sa vezi ce alte surprize am mai pregatit!

Locatia evenimentului - Bistrita parcarea magazinului Unicarm (visavis de magazinul Ambient)

Sunday, October 1 at 12:30 PM - 5:00 PM UTC+03.

Alaturi de noi vor fi: 
@ACR, motonest.com, Crazy Snails Bistrita Bistrita, Comura.Ro, si orice motociclist inimos ce doreste o mai buna intelegere cu partenerii de trafic.

 

0 comentarii3234 vizualizări01 octombrie 2017
rss 2.0
rss 2.0