Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Marti 09 Martie 2021 - 5574 vizitatori azi
Roxana Ciuhulescu se antreneaza impreuna cu bistritenii!

Federatia Romana de Culturism si Fitness continua seria de evenimente dedicate popularizarii unui stil de viata sanatos si a importantei primordiale pe care o are sportul pentru sanatatea noastra mentala si fizica. In aceasta saptamana Bistrita va gazdui o serie de manifestari dedicate acestui deziderat. Ambasadorul federatiei de specialitate, Roxana Ciuhulescu, impreuna cu cei mai cunoscuti antrenori si instructori de fitness din zona vor sustine joi, antrenamente deschise in mai multe sali din oras. Vineri, presedintele Federatiei Balcanice de Culturism si Fitness, prof. Gabriel Toncean, alaturi de sportivi emblematici si specialisti in domeniu vor fi prezenti in mai multe liceene din municipiu pentru a promova cauza alimentatiei sanatoase si, bineinteles, a sportului. Tot vineri, 20 octombrie, toti iubitorii sportului sunt asteptati incepand cu ora 18:00, la Fitness Festival, in Sala Sporturilor pentru a se antrena si invata de la cei mai buni instructori  cum isi pot crea si dezvolta un stil de viata sanatos. 

 "Indiferent de varsta sau de pregatirea sportiva, am onoarea sa-i invit pe toti bistritenii la Fitness Festival, vineri, incepand cu ora 17:00, la Sala Polivalenta. Am gandit acest eveniment impreuna cu echipa Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, careia pe aceasta cale vreau sa ii multumesc pentru sustinerea si promovarea sportului. Este modalitatea prin care incercam sa-i convingem si sa-i stimulam pe cei care inca nu au inceput sa faca miscare, sa ia masuri, iar pe cei care practica deja un sport, sa intalneasca sportivi de performanta, instructori si antrenori care sa-i ajute in dezvoltarea lor." - prof. Gabriel Toncean, presedintele Federatiei Romane de Culturism si Fitness

 In cadrul Fitness Festival vor fi clase precum: Tae Bo, Free Style, Zumba, Kick Box , Kangoo Jumps si Pilates, program realizat in colaborare cu prof Virgil Rus / New Art of Body Gym )

 Participarea la aceste cursuri este libera in limita locurilor disponibile in sala. Evenimentul "Fitness Festival" face parte din seria de evenimente dedicate promovarii unui stil de viata optim si a importantei pe care sportul o are pentru sanatatea noastra fizica si psihica. Actiuni similare au avut loc in mai multe orase din tara, printre care Bucuresti, Sibiu, Braila sau Tirgu-Mures. 

 "Publicul a reactionat foarte bine la initiativa noastra, de exemplu la Reghin unde actiunea a fost organizata tot intr-o sala polivalenta, cei mai multi participanti au fost parinti cu copii veniti sa-i invete de la o varsta frageda importanta miscarii." - Roxana Ciuhulescu, gazda evenimentului

 Manifestarea are loc la mai putin de o luna distanta de mult asteptatul Campionat Mondial de Culturism si Fitness  - juniori si masters - care va avea loc intre 10 si 13 noiembrie la Bistrita. Evenimentul va fi organizat de catre Federatia Internationala de Culturism si Fitness, reprezentata de Federatia Romana de Culturism si Fitness si Federatia Balcanica de Culturism si Fitness, in parteneriat cu Ministerul Sportului si Tineretului, Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud si Primaria Bistrita.. Sponsorul principal al competitiei si al federatiei de specialitate este producatorul de suplimente nutritive Pro Nutrition.

 Mai multe amanunte despre produsele acestuia puteti afla accesand http://www.pronutrition.ro/

 Pana acum si-au anuntat intentia de participare, la Campionatul Mondial, peste 300 de sportivi reprezentand peste 60 de  tari. Costul biletelor la eveniment va fi de 10 lei, iar elevii, studentii si pensionarii beneficiaza de reducere 50%. Cu mai multe amanunte despre competitie o sa revenim in zilele urmatoare.

 

Roxana Ciuhulescu.

0 comentarii4235 vizualizări19 octombrie 2017
rss 2.0
rss 2.0