Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Marti 09 Martie 2021 - 6842 vizitatori azi
Esti biciclist bistritean si patriot roman? Hai sa insotim echipa Invictus.

Dragi biciclisti va invitam sa insotim echipa Invictus 2017, care maine, duminica diminiata va pleca din Bistrita, in alergarea, spre garnizoana Dej. Plecarea se va da de la ora 08.00 dimineata din fata sediului Brigazii 81 Mecanizate, de pe strada Avram Iancu. Biciclisti, daca aveti o bicicleta de sosea, echipata corepunzator si verificata din punct de vedere mecanic, haideti cu noi  intr-o tura ciclistica usoara pana la Beclean. Ii putem insoti pe militarii si voluntarii din echipa Invictus 2007.  Nu e nevoie de o pregatire speciala, deoarece ritmul de pedalare va fi relaxant, 10-15 km la ora, in functie de viteza alergatorilor, iar in Beclean se poate face o pauza prelungita inainte de intoarcerea spre casa. Fiecare va participa pe cont propriu, cu respectarea normelor rutiere legale, chiar daca grupul de biciclisti se va deplasa dupa grupul de alergatori si masinile politiei militare.

 La eveniment si-a anunt oficial participarea si marele maratonist bistritean Tibi Useriu, care astazi a primit stafeta, drapelul national, de la sportivii ce au sosit in alergare de pe traseul Iasi - Suceava - Vatra-Dornei - Bistrita.


 Foto - Marius Chiuzan

(sosirea si primirea echipei Invictus la Bistrita). 

 

 

Va asteptam cu drag

Echipa Bike News Rutieristii.

Marius Chiuzan - Info. tel 0745 428335.

 

 

 

VEZI SI :

"STAFETA VETERANILOR INVICTUS 2017 LA BISTRITA".

http://www.bistritanews.ro/index.php?mod=article&cat=14&article=21516

0 comentarii6377 vizualizări21 octombrie 2017
rss 2.0
rss 2.0