Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Luni 18 Ianuarie 2021 - 14018 vizitatori azi
GALAXIA CAMPIONILOR - SALA SPORTURILOR - BISTRITA 21 MAI 2011, ORA 18:00.

Anul trecut, tot in luna mai, TT-Shop si Directia pentru Sport a Judetului Bistrita-Nasaud au oferit iubitorilor tenisului de masa din Romania un super spectacol cu cei mai mari jucatori de tenis de masa din lume, Jan Ove Waldner si Jorgen Persson. Alaturi de acestia au contribuit la o seara de neuitat si Otilia Badescu si Adrian Crisan, doi dintre cei mai de succes tenismeni ai Romaniei.

 Cu aceasta ocazie Otilia Badescu a inmanat din partea Agentiei Nationale pentru Tineret si Sport, Diploma de Excelenta pentru intreaga activitate dedicata tenisului de masa antrenorului emerit Gheorghe Bozga.

 Desi aveam foarte multe alte motive, mult mai fericite, sa organizam astfel de evenimente, trecerea in nefiinta a maestrului Gheorghe Bozga ne-a "oferit" ocazia de a va invita pe voi, toti pasionatii, suporterii, amatorii, jucatorii profesionisti, ai tenisului de masa la Bistrita pe data de 21 mai 2011 la tributul pe care trei din cele mai importante nume care au fost "slefuite" de Gheorghe Bozga doresc sa il aduca mentorului lor. Toti trei au avut privilegiul de a li se canta imnul Romaniei la Campionatele Europene de Tenis de Masa, iar succesul lor se datoreaza si celui care i-a indrumat pana cel putin la varsta de 18 ani.

 Dupa mai bine de 20 de ani publicul iubitor de tenis de masa din tara noastra va avea ocazia pe 21 mai 2011, incepand cu ora 18:00, sa-l revada "pe viu" in Sala Polivalenta din Bistrita pe primul "produs" de talie mondiala al marelui antrenor, Calin Creanga. Plecat din Romania in vara lui 1989 pe vremea dictaturii comuniste, Calin Creanga nu si-a uitat meleagurile natale si pe cel care i-a pus pentru prima data paleta in mana, maestrul Gheorghe Bozga. Din aceasta cauza a tinut neaparat sa fie prezent la acest spectacol desi vine dupa un sezon extrem de incarcat in competitii. In luna februarie a acestui an, Calin a reusit sa obtina poate cel mai de succes trofeu individual din cariera: Europe Top 12. A fost campion european de cadeti in anul 1986, de juniori in anul 1988 si campion european de seniori in anii 1992 si 1994. Calin Creanga este stabilit in Grecia si joaca pentru clubul francez G.V. Hennebont T.T.

 Adrian Crisan a fost prezent si la prima editie a Galaxiei Campionilor. Alaturi de Gheorghe Bozga, Adrian a reusit sa castige titlul european de juniori in anul 1997. Este detinatorul recordului de titluri nationale la simplu masculin, noua, ultimul fiind castigat in luna martie a acestui an. In prezent joaca sub culorile clubului german SV Werder Bremen.

 Cel mai tanar dintre invitatii nostri la Galaxia Campionilor este Hunor Szocs care sub indrumarea antrenorului emerit Gheorghe Bozga a reusit sa cucereasca doua titluri de campion european, in anul 2007 la cadeti si in 2010 la juniori. De cativa ani se antreneaza si joaca pentru clubul german TTF Liebherr Ochsenhausen.

Pe langa succesele repurtate alaturi de cei trei invitati ai spectacolului nostru, antrenorul emerit Gheorghe Bozga a mai cunoscut victoria suprema la Campionatele Europene si alaturi de Mihaela Steff si Bernadette Szocs. Din motive obiective, cele doua campioane nu vor putea fi prezente la acest eveniment. Mihaela Steff va fi in Italia  pentru un meci in campionat cu echipa sa de club, iar Bernadette Szocs la Campionatele Nationale Individuale pentru Juniori I de la Slatina.

 In deschiderea spectacolului vor evolua toti sportivii legitimati la Clubul Sportiv Municipal Bistrita si la Liceul cu Program Sportiv Bistrita.

 In aceeasi zi, incepand cu orele 9:00, la Sala Gheorghe Bozga din Bistrita, toti amatorii tenisului de masa sunt invitati sa participe la Memorialul "Gheorghe Bozga" din cadrul Circuitului AMATUR Romania.

 Duminica, 22 mai 2011, in Sala Gheorghe Bozga, sportivii legitimati ai cluburilor din tara noastra si cei mai buni tenismeni din circuitul AMATUR Romania vor participa la Memorialul "Gheorghe Bozga" din cadrul Circuitului Masters Tour 2011.

 Biletele la Galaxia Campionilor vor putea fi procurate de la Sala Polivalenta din Bistrita in ziua evenimentului. Pretul biletelor este de 10 lei de persoana. Din dorinta de a promova acest sport deosebit de spectaculos, Butterfly Romania nu doreste sa aiba vreun profit de pe urma acestui eveniment, motiv pentru care toate incasarile la acest spectacol vor fi donate Asociatiei Judetene de Tenis de Masa Bistrita-Nasaud.

 Butterfly Romania si Directia pentru Sport a judetului Bistrita-Nasaud va invita sa il omagiem impreuna pe cel mai mare antrenor de tenis de masa al Romaniei, Gheorghe Bozga, cu atat mai mult cu cat in saptamana evenimentului (18 mai), acesta ar fi implinit varsta de 59 de ani.

  Butterfly Romania - TT-Shop

0 comentarii2569 vizualizări02 mai 2011
rss 2.0
rss 2.0