Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Duminica 07 Martie 2021 - 16622 vizitatori azi
AU FOST PUSE IN VANZARE BILETELE PENTRU CAMPIONATUL MONDIAL DE CULTURISM.

Au fost puse in vanzare biletele destinate accesului publicului in cadrul Campionatului Mondial de Culturism si Fitness - juniori si masters - Bistrita 2017. Competitia propriu-zisa va debuta sambata, 11 noiembrie, incepand cu orele 10 in Sala Polivalenta din Municipiul Bistrita, judetul Bistrita-Nasaud. Pretul unul bilet ce ofera acces pe parcursul intregii zile de sambata, 11 noiembrie, sau duminica, 12 noiembrie, este de 15 lei.Pretul unui abonament ce ofera acces in ambele zile este de 20 lei.

Bilelete se pot achizitiona de pe site-ul biletmaster.ro , iar in situatia in care nu se epuizeaza toate se vor putea achizitiona si de la intrare.

Accesul publicului spectator se va face incepand cu ora 09:30 pe intrarea amenajata in parcarea din fata Salii Polivalente (strada Vasile Conta. Spectatorii vor fi ghidati de voluntari catre zona de acces. Organizatorii recomanda venirea cat mai devreme la eveniment, pentru a evita pe cat posibil aglomeratia.

Biletul achizitionat pentru aceasta competitie permite accesul pe parcursul intregii zile in zona tribunelor. Accesul pentru publicul larg este permis doar in aceasta zona.

Cei care parasesc zona si doresc sa reintre in cursul aceleiasi zile nu vor fi nevoiti sa cumpere un bilet nou. Accesul copiilor cu varste de pana la 2 ani este gratuit, iar cei care depasesc aceasta varsta (2 ani) vor plati bilet de intrare.

Biletele vor putea fi ridicate si achizitionate atat de la punctele de vanzare de bilete amplasate in dreptul intrarii principale cat si prin intermediul unei retele specializate.

La competitie nu va fi permis accesul cu:

- sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante);

- bidoane de plastic;

- cutii de bautura;

- conserve;

- artificii;

- bannere sustinute de bete;

- spray-uri;

- scaune;

- arme de orice tip;

- obiecte contondente de orice tip;

- animale de companie;

- lanturi sau orice alt tip de obiect metalic;

- rucsacuri sau bagaje voluminoase;

- lasere sau alte obiecte generatoare de fascicule luminoase;

- alte obiecte interzise de legislatia in vigoare.

 

Este interzis sa se efectueze fotografii sau materiale video in scopuri comerciale fara acordul explicit din partea organizatorului. In caz de nerespectare, organizatorul are dreptul de a confisca aparatura foto sau video pana la sfarsitul competitiei si de a sterge inregistrarile video si/sau audio.

Ca urmare a regulilor foarte stricte, agentii de paza au dreptul sa perchezitioneze in detaliu fiecare persoana, iar orice obiect interzis descoperit in urma verificarilor va fi oprit si pastrat in garderoba amplasata in zona de acces.

Toti spectatorii care vor participa la eveniment sunt sfatuiti sa fie atenti si sa lase la masina sau acasa orice obiect aflat pe lista lucrurilor nepermise.

Pe toata durata competitiei, spectatorii vor avea la dispozitie puncte medicale pentru asigurarea primului ajutor, in caz de urgenta.

Prin participarea la acest eveniment, publicul spectator se obliga la respectarea cu strictete a instructiunilor si indicatiilor angajatilor organizatorului, agentilor de paza, a reprezentantilor politiei, jandarmeriei sau cele ale pompierilor.

Organizatorul evenimentului nu poate fi facut responsabil pentru vatamarile si prejudiciile materiale sau de orice alta natura. Organizatorul isi rezerva dreptul sa refuze continuarea participarii la eveniment a persoanelor care reprezinta un pericol pentru siguranta si confortul celorlalti;

In toate cazurile neprevazute de acest regulament, masurile necesare vor fi luate de organizator.

 

 

 

Portik Marius - ofiter de presa al FRCF / media@frcf.ro / +40 742 96 08 49


Federatia Romana de Culturism si Fitness (FRCF) este afiliata IFBB (Federatia Internationala de Culturism si Fitness), EBFF (Federatia Europeana de Culturism si Fitness), BBFF (Federatia Balcanica de Culturism si Fitness)


Persoane de contact:

Alexandru Badea - Secretar General FRCF / +4 0799 841 483 / secretariat@frcf.ro

Razvan Iancu - Referent FRCF / +4 0733 502 843 / contact@frcf.ro

0 comentarii5439 vizualizări09 noiembrie 2017
rss 2.0
rss 2.0