Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Luni 01 Martie 2021 - 16582 vizitatori azi
Campionatul Mondial de culturism si fitness.

Astazi de la ora 17:30 la Sala Polivalenta din Bistrita va avea loc deschiderea oficiala a Campionatului Mondial de culturism si fitness, la care va asteptam! De asemenea, Asociatia Produs in Bistrita-Nasaud si-a propus ca editia din acest weekend a targului sa aiba o cazuza nobila, sustinerea financiara a lui Ionut Zavoianu, baietelul diagnosticat cu cancer.

Micii producatori de bunataturi si fauritori de produse mestesugite au ales sa daruiasca inapoi comunitatii locale, sprijinindu-l pe Ionut cu o parte insemnata din incasarile obtinute. 

La invitatia organizatorilor Campionatului Mondial de Fitness si Culturism, ale carui incasari din vanzarea de bilete vor merge si pentru cazul Ionut Zavoianu, Targul Produs in Bistrita-Nasaud va fi organizat sambata si duminica, 11 - 12 noiembre in Cortul din fata Salii Polivalente (si nu la Biserica Evanghelica).

Suntem impreuna pentru sanatate!

Va asteptam!

 

Bogdan Ivan - Purtator de cuvant CJ B-N

e-mail: ivan.bogdan@portalbn.ro

.


Foto - Marius Chiuzan. 

0 comentarii4984 vizualizări11 noiembrie 2017
rss 2.0
rss 2.0