Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Duminica 18 Aprilie 2021 - 14587
Deschiderea oficiala a Campionatului Mondial de culturism si fitness.

Romania gazduieste, in perioada 10-13 noiembrie 2017, Campionatele Mondiale de Culturism si Fitness - juniors si masters. Competitia reuneste 535 de sportivi din 58 de tari.  "Este o placere sa fiu la Bistrita inconjurat de sportivi, delegati si prieteni de pe cinci continente. Cel mai tanar sportiv are 15 ani, iar cel mai varstnic este un japonez de peste 70 de ani, nascut in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Trecutul, prezentul si viitorul sunt prezente aici, celebrand prietenia si sportul. Am vorbit cu oficiali si sportivi si deja stiu ceva: Bistrita iubeste sportul, ii face pe toti sa se simta ca acasa. Culturismul este un stil de viata, vorbeste pe limba noii generatii, din IFBB fac parte 196 de tari."- Rafael Santonja, Presedintele Federatiei Internationale de Culturism si Fitness.

 

Pentru cei care nu au posibilitatea sa ajunga in Sala Polivalenta din Bistita, dar isi doresc sa urmareasca evenimentul o pot face pe TVRHD, prin livestreaming pe www.pronutrition.ro sau prin televiziunea federatiei internationale IFBBTV

"Romania are cel mai numeros lot din istoria participarilor la campionatele internationale si sper ca aceasta competitie sa fie una de referinta si in privinta numarului de medalii obtinute." prof. Gabriel Toncean, Presedintele Federatiei Romane de Culturism si Fitness.

Lotul national al Romaniei este coordonat de Costel Torcea si este compus din 49 de sportivi fiind urmat ca numar de sportivi calificati de Turcia cu 47 si Polonia cu 42.

 

Campionatul Mondial de Culturism si Fitness - juniori si masters se desfasoara in perioada 10-13 noiembrie 2017 in municipiul Bistrita. Evenimentul fiind organizat de catre Federatia Internationala de Culturism si Fitness, reprezentata de Federatia Romana de Culturism si Fitness si Federatia Balcanica de Culturism si Fitness, in parteneriat cu Ministerul Sportului si Tineretului, Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud si Primaria Bistrita.

Sponsorul principal al evenimentului si al federatiei de specialitate este producatorul de suplimente nutritive Pro Nutrition.

Mai multe amanunte despre produsele acestuia puteti afla accesand http://www.pronutrition.ro/

Competitia este organizata cu sprijinul:

Partenerilor institutinali: Agentia Nationala Anti-Doping, Directia de Sport si Tineret Bistrita, Primaria Municipiului Reghin

Sponsorilor IFBB: Yamamoto Nutrition

Sponsorilor: X-Nutrition, Brenntag

Partener Tehnic specializat:Panatta

Parteneri de mobilitate: Aliat Autoexcelenta

Parteneri tehnici principali: Sport Life, Puiul de Craiesti

Parteneri tehnici Lex Guard Securrity, Jolie Sim, ProTan Romania

 

.

 

Foto - reportaj de Marius Chiuzan

0 comentarii5579 vizualizări12 noiembrie 2017
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0