Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Miercuri 03 Martie 2021 - 11718 vizitatori azi
PERFORMANTA 2017. Matei Moisil a avut lant intins la maximum!

Matei Moisil, in varsta de 16 ani, si-a propus sa devina riderul roman nr. 1 la nivel international. Obiectivele din 2017 au fost indeplinite cu brio: castigarea Cupei Romaniei, a campionatului national de downhill si enduro la juniori, dar mai ales, in urma participarii la cateva etape de anvergura europeana, clasarea pe podium (locul 2) in clasamentul general la Downhill IXS Rookies Europa.

Matei Moisil devine astfel primul rider roman de downhill care obtine o asemenea de performanta internationala la aceasta categorie, punand Bistrita pe harta ciclismului european.

Anul acesta, in Cupa Romaniei la enduro, s-a clasat pe locul 1 la Bistrita Enduro si Metal Enduro Resita, pe 2 la Thermal Enduro si Baisoara Enduro.

In Cupa Nationala de Downhill a Romaniei, a fost nr. 1 la Cheile Gradistei, Vatra Dornei, Baisoara, Harghita, iar in campionat la Sinaia, Piatra Neamt.

Matei Moisil a continuat astfel evolutiile in crestere din 2016, cand s-a impus la Brazi, FlowRide, Thermal Enduro, Arena Platos, Dorna Xtrem, Ciucas Enduro, Sinaia DH, Harghita DH, Mogosa DH, Metal Enduro.

Matei Moisil si-a demonstrat talentul si maiestria inca de la primele concursuri internationale in Downhill IXS Rookies: locul 1 la Steinach (Germania), locul 4 la Saalbach Hinterglemm (Austria), din nou locul 1 la Serfaus-Fiss-Ladis (Austria), locul 2 la Oberammergau (Germania), rezultate care l-au propulsat pe pozitia a doua in clasamentul general, dar si un loc 2 la Innsbruck (Austria), la Pro.

Ambitiile ciclistului bistritean nu se opresc aici. In 2018, Matei Moisil vrea sa ramana in top la nivel national si sa devina cel mai bun in Europa.

Lant intins!

 

0 comentarii5523 vizualizări16 noiembrie 2017
rss 2.0
rss 2.0