Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Vineri 05 Martie 2021 - 3512 vizitatori azi
CSM Bistrita are trei nominalizati in echipa ideala a Ligii Florilor, in sezonul 2017-2018.

Cei de la site-ul www.handbalvolei.ro vor sa afle care sunt cele mai bune jucatoare si cel mai bun antrenor al campionatului. Echipa de suflet a bistritenilor are trei nominalizari, care speram sa fie castigatoare in final: Almudena Rodríguez la categoria "Cel mai bun intermediar dreapta", Szilvia Szabo la sectiunea "Cea mai buna tanara jucatoare (1996 si mai tanara)" si Horatiu Pasca la categoria "Cel mai bun antrenor din Romania".

Accesati link-ul si acordati-le votul reprezentantilor CSM Bistrita: 
https://www.handbalvolei.ro/voteaza-echipa-ideala-a-ligii-…/

Ne-ar fi de mare folos un share !

Avem mare nevoie de fiecare dintre voturile dumneavoastra ! Ne dorim sa castigam la fiecare categorie ! Stim ca se poate ! 
Ne-ati ajutat de fiecare data cand handbalistele noastre au fost nominalizate si mai apoi desemnate "Jucatoarea etapei".

*** Votul se incheie duminica seara !

Multumim mult !

#Handbal #CSMBistrita #EchipaDeSufletABistritenilor #HoratiuPasca#SzilviaSzabo #AlmudenaRodriguez #Vot

 

.

 

Irina Ivan si-a incheiat contractul cu CSM Bistrita. Intermediarul stanga a semnat in august 2016 cu echipa noastra, pentru care a jucat timp de doua sezoane. A marcat pentru CSM Bistrita 28 de goluri: 11 in sezonul 2017 - 2018 si 17 in sezonul 2016-2017.

*** Irina Ivan s-a nascut in 6 martie 1992 in Suceava. A fost campioana nationala la categoria junioare I cu LPS Iasi, in 2011. A mai activat la LPS Suceava, LPS Iasi, HCM Roman si Universitatea Cluj. Irina Ivan a facut parte din echipele de junioare si tineret ale Romaniei, fiind selectionata pentru prima data in anul 2008. A jucat in sferturile de finala a Cupei EHF in 2014.

Irina, iti multumim pentru contributia adusa la performantele echipei de suflet a bistritenilor si iti dorim succes in cariera sportiva !

#Handbal #CSMBistrita #EchipaDeSufletABistritenilor #IrinaIvan

 

 

0 comentarii2989 vizualizări05 iunie 2018
rss 2.0
rss 2.0