Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Sambata 06 Martie 2021 - 6100 vizitatori azi
Echipa de handbal feminin a CS Gloria 2018 s-a prezentat astazi in fata presei.

Echipa de handbal feminin a CS Gloria 2018 s-a prezentat astazi in fata presei. 
Le-am transmis reprezentantilor mass media obiectivele pentru noul sezon competitional si care este programul pentru perioada urmatoare.
A fost totodata un bun prilej sa le multumim pentru sustinerea acordata in precedentul sezon.

#Gloria2018 #newteam #Handbal

 

 

VREM SA FIM O FORTA IN HANDBALUL FEMININ ROMANESC !

"M-am ferit intotdeauna sa folosesc cuvinte mari. 
Activam intr-unul dintre cele mai puternice campionate ale lumii, care da permanent o echipa care joaca Final Four-ul Ligii Campionilor si, mai nou, castigatoarea Cupei EHF. Asta ca sa ne incadram intr-un context cat se poate de real. Cu siguranta ca ne va fi extrem de greu. 
Vorbim despre progres. Am promis progres bistritenilor si cred ca pana acum l-am inregistrat. Progres poate insemna multe: un numar mai mare de puncte, o alta filosofie de joc, un numar mai mare de goluri marcate, un numar mai mic de goluri primite. 
Progres poate insemna locul 5 in urmatorul sezon, dar si locul 6 cu un numar mai mare de puncte si mai putine goluri primite. Va asigur pe toti ca vom depune toate eforturile posibile si imposibile ca acest club sa reprezinte o forta in handbalul romanesc.
Ne dorim foarte multe, am o echipa extrem de ambitioasa. Le multumesc fetelor ca au ales sa joace pentru judetul BN si sub sigla Gloria 2018" - a declarat astazi, la conferinta de presa antrenorul principal al Gloriei 2018 Horatiu Pasca

Click AICI: http://gloria2018.ro/echipa-de-handbal-feminin-a-cs-gloria…/

#CSGloria2018 #Handbal #LigaFlorilor #HoratiuPasca

 

0 comentarii4046 vizualizări11 iulie 2018
rss 2.0
rss 2.0