Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Miercuri 03 Martie 2021 - 12668 vizitatori azi
Hanganut Cristian, atlet la Datacor Running Team a avut un an plin de reusite.

La toate concursurile de alergare pe sosea a fost premiat, ultima reusita fiind la maratonul secuiesc din Miercurea Ciuc pe 5 august, pe un soare puternic, unde s-a clasat pe locul 2, un loc la care e abonat. Anul acesta de 3 ori a fost clasat pe acest loc, la Crosul Vodafone 10 km, din cadrul Maratonului International Cluj, la un alt cros de 10 km din cadrul semimaratonului Iasi, si acum la proba de 42 de km la Miercurea Ciuc. Alte clasari bune a avut la semimaraton la Brasov, locul 3, la un cros de 8 km in Timisoara locul 5, la semimaraton Mures, locul 7.

Sprijinul oferit de catre cei de la Datacor, l-a determinat sa duca mai departe povestea alergarii, defapt pe toti colegii lui care au rezultate exceptionale, in tara si chiar in strainatate, echipa  s-a intors cu  trofeul cel mare din Italia, unde Balan Nicolae a castigat semimaratonul din localitatea statiune Cortina D'Ampezzo din muntii Dolomiti. Toata echipa a fost foarte incantata de zona, pe langa concurs, colegii s-au bucurat si de drumetii!

 

C.H.

0 comentarii7042 vizualizări11 august 2018
rss 2.0
rss 2.0