Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Marti 09 Martie 2021 - 5096 vizitatori azi
MARIUS PINTEA este noul directorul CS Gloria 2018 Bistrita Nasaud.

El a obtinut votul consilierilor judeteni pentru a ocupa aceasta functie in urmatoarele doua luni, cu caracter temporar. Ulterior se va organiza concurs pentru aceasta functie. Absolvent al Facultatii de Relatii Internationale si Studii Europene, Marius Pintea a urmat de-a lungul carierei sale mai multe specializari in marketing, management si relatii publice.

A fost component al staff-ului nationalei masculine de handbal a Romaniei, coordonator tehnic la CSM Bucuresti dar si consultant si totodata participant al proiectului "Talent" al FRH, initiat de fostul tehnician al nationalei de handbal masculin Xavier Pascual.
A coordonat cursul de perfectionare al antrenorilor de handbal Professional Handball Coaching si turneul international "Zaragoza Cup" din Spania. 
Este responsabilul in Romania al proiectului de implementare FC Barcelona Escola.
In perioada 2009-2017 a facut parte din corpul de elita al arbitrilor de handbal din Romania. In 2018 a finalizat cursurile Barca Innovation Hub. 
Vorbeste fluent spaniola, franceza si engleza.

Felicitari Marius Pintea !
Bine ai venit la Bistrita !

#Handbal #CSGloria2018BN #MariusPintea

0 comentarii4739 vizualizări24 august 2018
rss 2.0
rss 2.0