Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Joi 25 Februarie 2021 - 34500 vizitatori azi
Cupa Avangarde la sah rapid-8 septembrie 2018.

Asociatia Sah Club Bistrita in colaborare cu Avangarde Software organizeaza sambata 8 septembrie 2018 prima editie a cupei "Avangarde" la sah rapid. Competitia este omologata de Federatia internationala de sah pentru calculul coeficientului Elo la sah rapid , reprezinta o premiera pentru sahul bistritean si se bucura de participare internationala,la start fiind inscrisi si 2 maestrii redutabili din Ucraina. Sahistii amatori  legitimati   vor avea ocazia sa-si masoare fortele cu jucatori experimentati, printre combatanti numarandu-se 2 maestrii internationali,3 maestrii FIDE si 3 maestri nationali.

Invitam pasionatii de sah si mass-media locala la acest regal sahistic,sambata 8 septembrie 2018 incepand cu orele 11 la sala de conferinte a CSM Bistrita(str.Parcului,nr.1) Multumesc pe aceasta cale, gazdelor noastre care ne-au pus ca de fiecare data cu amabilitate sala de joc la dispozitie, in conditiile in care clubul nostru nu are un spatiu unde sa-si desfasoare activitatea.

 

Maestru FIDE,

Rusan Paul-Cristian.

 

0 comentarii4403 vizualizări07 septembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0