Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
32 de biciclisti au infruntat ploaia pentru a face "Turul ciclistic al Bistritei".

Vineri dupa-masa de la ora 18.00 s-a organizat a 4-a editie a initiativei civice intitulate "Masa Critica pentru sanatate" care a cuprins plasarea unor pliante informative referitoare la regulile de circulatie pentru biciclisti dar mai ales normele ce trebuie sa fie respectate pe drumurile publice. In paralel, asa cum le sta bine unor biciclisti s-a facut si un tur al orasului pe bicicleta. Desi inainte de actiune a plouat torential, si putin in timpul actiunii, la turul propriu-zis au participat 28 de biciclisti dar in final sau mai alaturat si alti iubitori ai acestui sport ajungandu-se la un numar de 32. Acestia au primit tricouri inscriptionate cu mesajul "Noi nu blocam traficul, noi facem parte din el" .

 Actiunea s-a desfasurat fara probleme si fara a incurca traficul rutier astfel ca participantii la aceasta actiune au cerut realizarea a unui alt tur, mai amplu.

 Multumiri speciale jurnalistului de la Radio Cluj - Florin Sasarman, sufletistului crescator de caini ciobanesti carpatini - Adrian Babutan, Directiei pentru Tineret si Sport, membrilor afiliati pe site-ul "Colibita Tur" http://colibitatur.ning.com  si colegilor din presa care au mediatizat si sustinut cauza biciclistilor . Multumim Anei Adam pentru poze.

 

 

  P.S.

Peste cateva saptamani (2-3 sapt.-in functie de prognoza meteo) se va realize un "Tur al judetului BN" de aproximativ 110 kilometri, pe parcursul unei zile, pe traseul Bistrita, Dumitra, Nasaud, Salva, Chiuza, Beclean, Sieu-Magherus, Bistrita. Sunt invitati cei care au o conditie fizica buna, biciclete adaptate circulatiei rutiere si in stare buna de functionare, au echipamente de protectie si semnalizare si cunosc regulile de circulatie.

- regulile se gasesc la adresa http://www.bistritanews.ro/index.php?mod=article&cat=32&article=2355 

 Se va asigura gratuit pentru participanti: apa plata, o gustare, fructe si dulciuri, tricouri promotionale si evident cel putin o masina de insotire a biciclistilor ce vor iesi la plimbare prin judet.  

Inscrierile pentru acest tur se pot face la adresa de email:  bistritanews@yahoo.com  ,  sau  ID de mess:   bistritanews.

 

Marius Chiuzan .

0 comentarii2947 vizualizări21 mai 2011




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0