Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Vineri 23 Aprilie 2021 - 14587
No fight, no life! Gala Mix Kombat 4.

CLUBUL SPORTIV PROFESIONAL FIGHT GYM BISTRITA. Motto: No fight, no life! Tanarul Ionel Burduhos, a carui personalitate este caracterizata de valori si principii morale destinate unei vieti sociale echilibrate, dupa o cariera de succes in sporturile de contact karate-kyokushin si kickboxing, continua pe acelasi camp de lupta, in acelasi ring al vietii profesionale. In iunie 2013 pune bazele implementarii unui club sportiv ce avea sa atraga numerosi tineri pasionati de sport, dornici de afirmare si performanta - Profesional Fight Gym Bistrita, cu sediul in cadrul LPS Bistrita.

            Prin aceasta initiativa, Ionel Burduhos, incearca sa traseze noi dimensiuni in latura non-formala a educatiei, prin prisma incurajarii tinerilor de practicare a sporturilor de contact, in special kickboxing, in mai multe regiuni ale judetului. Daca privim aceasta ramura sportiva cu reflectoarele stinse, nu avem posibilitatea de a observa totusi ca si acest sport prezinta particularitati educative,  ba mai mult , poate ajunge la stadiul de arta, daca normele si valorile morale se bucura de o atentie desavarsita. Ceea ce se intampla la Bistrita, in cadrul clubului PFG, este impresionant, prin faptul ca, se contureaza un cadrul pozitiv practic: sanatate, fair-play, spiritul civic, increderea de sine, echilibrul sufletesc si mental. 

            Pentru unii este un mod de viata. De ce spun asta? Pentru ca maestrul Ionel Burduhos, impleteste in ceea ce face, educatia, credinta si sportul, rezultand un tot-unitar puternic, menit sa formeze si sa dezvolte personalitati pozitive pentru societatea sportiva de perspectiva.

            Timpul s-a scurs asemeni unei reprize de K1, iar ringul a devenit neincapator. Tineri de toate varstele au inceput sa  practice kick-boxing-ul, unii pentru un stil de viata sanatos, altii pentru a face performanta. Progresul a fost imediat pentru  multi dintre ei, astfel ca, maestrul Ionel Burduhos, pe principiul NO FIGHT, NO LIFE!, i-a trimis pe campul de lupta, i-a asezat in lumina reflectarelor, le-a dat sa guste din reteta succesului.

            Prin maiestria si devotamentul de care a dat dovada, a atras atentia multor cluburi si sportivi renumiti din tara, astfel ca, si-a castigat parteneri de seama, facand schimb de manusi cu multi reprezentanti nationali ai acestei categorii sportive: Catalin Morosanu, Sebastian Ciobanu, maestrul Mihai Constantin, Radu Ciuca, Ciprian Sora, Alexandru Lungu, Andrei Stoica si Bogdan Stoica, fiind doar cateva nume ale sustinatorilor clubului sportiv PFG Bistrita.

            In anul 2017, in cadrul Cupei Armura,la Targu Mures o competitie ce a strans la un loc 38 de cluburi si peste 350 de sportivi din tara, clubul sportiv PFG Bistrita, s-a situat pe meritatul loc II, in urma renumitului club Scorpions Iasi.

            Dupa participarea sportivilor clubului in cadrul multor competitii si turnee nationale, acestia au avut ocazia sa-si valorifice calitatile in turnee internationale, obtinand rezultate impresionante la Campionatele Europene, facand cinste tarii, judetului dar si localitatilor natale din care fac parte:

 

Sangeorzan Emilian

Meciuri la amatori: 15

Meciuri la profesionisti: 8

Rezultate notabile: Medalie de bronz-Campionatul European de Muay-Thai - Cipru -2015

 

Scurtu David

Meciuri la amatori: 15

Meciuri la profesionisti: 6

Rezultate notabile: Campion National - amatori, 3 K.O. la profesionisti.

 

Sumnfelean Andrei

Meciuri amatori:20

Meciuri profesionisti: 4

Rezultate notabile: Medalie de bronz - Campionatul European de Muay-Thai-Bucuresti-2016, Locul I - Cupa Armura Targu-Mures 2017

 

Bolfa Dan

Meciuri amatori: 8

Meciuri profesionisti: 8

Rezultate notabile: 6 victorii amatori, 5 victorii profesionisti

 

 

Suru Bogdan

Meciuri amatori: 14

Meciuri profesionisti: 13

Rezultate notabile: Vice-campion european-Campionatul European de Muay-Thai, Bucuresti 2016, 4 K.O. la profesionisti.

 

Lutaniuc Sebastian

Meciuri amatori: 25

Meciuri profesionisti: 5

Rezultate notabile: Campion National kick-boxing Bucuresti 2016, Campion European Muay-Thay Bucuresti 2016, Vice-campion European Muay-Thay Belarus 2017.

 

Baias Adrian

Meciuri amatori: 20

Meciuri profesionisti: 15

Rezultate notabile: Campion National Kick-Boxing 2016, Vice-Campion European Kick-boxing Budapesta 2016.

 

Medveschi Bogdan

Meciuri amatori: 34

Meciuri profesionisti: 4

Rezultate notabile: Vice-Campion National Kick-Boxing, Campion National Kick-Boxing Radauti 2018, Medalie de argint la Campionatul European de Muay-Thai Cluj-Napoca 2018.

 

Morar Daniel

Meciuri amatori: 8

Meciuri profesionisti: 2

 

 

Sase dintre sportivii mentionati, vor reprezenta clubul in cadrul Galei Mix Kombat 4, la Sala Polivalenta Bistrita, in data de 17 noiembrie, incepand cu ora 19:00.

Clubul Profesional Fight Gym Bistrita dispune de un potential major de performanta, bucurandu-se de un crescendo periodic, care va determina perspective marete in privinta rezultatelor sportive.

 

 

Tursan Grigore

 

 

 

0 comentarii5754 vizualizări13 noiembrie 2018
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0