Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Joi 21 Ianuarie 2021 - 14878 vizitatori azi
1.000 de romani au alergat pe Drumul Mingii si au spus unei tari intregi: Toti ne dorim Fotbal Adevarat!

Fotbal Adevarat! Drumul Mingii a ajuns la finala Cupei Romaniei Timisoreana de la Brasov iar Doralin Barziloiu a avut norocul, alaturi de Miodrag Belodedici si Costel Orac, de a da lovitura de incepere a marii finale.   

Timp de 40 de zile, 1.000 de oameni au mers cu mingea la picior prin 35 de localitati, parcurgand peste 2,400 de kilometri. Traseul national a inceput pe 16 aprilie la Timisoara, a fost la Craiova, Pitesti, Galati, Piatra Neamt, Bistrita iar alergatorii s-au oprit la Brasov. Traseul le-a dat ocazia de a impartasi un crez comun, de a uni caractere diferite sub o singura cauza: "Toti ne dorim Fotbal Adevarat!".

La evenimentul din Piata Sfatului din Brasov au participat reprezentanti Timisoreana, George Scripcaru, primarul municipiului Brasov, si Legendele Fotbalului Adevarat Ilie Balaci, Miodrag Belodedici, Rodion Camataru, Costel Orac, Adrian Bumbescu, Sorin Cartu si Silviu Lung. Alaturi de ei s-au aflat si multi brasoveni iubitori ai fotbalului adevarat, care au venit sa ii intalneasca pe jucatorii de legenda si pe ultimii alergatori ai Drumului Mingii.  

"Drumul Mingii a reprezentat mai mult decat o calatorie prin tara cu mingea la picior. 1.000 de romani, cu adevarat pasionati, au facut posibil transmiterea unui mesaj, a unui crez comun, in care Timisoreana se regaseste: Toti ne dorim un fotbal jucat cu dedicare si fairplay. Ne dorim sa vedem la jucatorii de astazi pasiunea pe care Legendele Fotbalului Adevarat o aratau de fiecare data cand intrau pe teren. Iar Cupa Romaniei Timisoreana este competitia care iti da posibilitatea de a reinvia acel spirit", a declarat Stefan Teodorescu, Group Brand Manager Ursus Breweries.

 Traseul campaniei Drumul Mingii a putut fi urmarit pe site-ul  www.fotbaladevarat.ro, unde suporterii s-au inscris pentru a putea alerga cu mingea la picior. Pana in acest moment, peste 1.500 de oameni si-au dorit sa alerge pe drumurile tarii si sa isi faca vocea auzita. Ei sunt sustinuti de peste 5.140 de oameni care cred in cauza fotbalului Adevarat.

 Ca o recunoastere a devotamentului si pasiunii pentru cauza Fotbalului Adevarat, startul marii finale de la Brasov a fost dat de unul dintre cei 1.000 de suporteri care au alergat pe Drumul Mingii. Doralin Barziloiu are 40 de ani si este pasionat de sport. El a fost unul dintre alergatorii de pe tronsonul Baicoi-Buzau si inca isi mai dovedeste dragostea pentru fotbal fiind arbitru in divizia D.

 

Pe Drumul Mingii au alergat si o parte dintre suporterii care anul trecut au avut ocazia de a juca in deschiderea finalei Cupei Romaniei Timisoreana in compania Echipei Legendelor. Impreuna au rememorat meciul din 2010, si au jucat fotbal adevarat pe terenul special amenajat in Piata Sfatului, Legendele impunandu-se, din nou, in fata suporterilor.

 Cu ocazia campaniei "Drumul Mingii", Timisoreana a lansat pentru toti romanii care iubesc Fotbalul Adevarat o serie de ambalaje speciale cu imagini ale meciurilor anilor ’80  avandu-i ca protagonisti pe Ilie Balaci, Miodrag Belodedici, Rodion Camataru, Costel Orac si Adrian Bumbescu. Timisoreana si-a urmat astfel traditia inceputa anul trecut cu cele 11 doze personalizate, lansand simultan mai multe ambalaje dedicate. Ca premiera pentru acest an, imaginile Legendelor si mesajul campaniei se regasesc pe toate variantele de ambalaj - doza, sticla si PET. 

 Campania Drumul Mingii a fost dezvoltata de Timisoreana, sponsorul principal al Cupei Romaniei, impreuna cu agentiile GMP (creatie), Mercury 360 (BTL & implementare), Green Pixel (strategie si dezvoltare online), United Media (media) si 2activePR (consultanta de comunicare si PR).

 

 

Despre Timisoreana

Fabricata inca de la 1718, berea Timisoreana aduce cu sine experienta si traditia maestrilor berari ce si-au lasat amprenta peste ani. Timisoreana s-a nascut in cea mai veche fabrica de bere din Romania, fiind atestata printr-un act petitionar al magistratului orasului Timisoara, care dateaza din 1 ianuarie 1718.

De-a lungul timpului, gustul sau inconfundabil a fost recunoscut de specialisti  - distinctii foarte vechi atesta acest lucru: bronz la expozitia din Budapesta (1855), argint la expozitia din Timisoara (1891) sau Grand Prix-ul expozitiei din 1908.

In ultimii ani, Timisoreana a fost premiata cu aur si distinctia Champion Lager Trophy in 2007 si cu argint in 2008 la Australian International Beer Awards, al 2-lea concurs ca importanta din lumea berii, iar la World Beer Championship in Statele Unite, a primit medaliile de argint (2007 si 2008).

 

Despre Ursus Breweries

Ursus Breweries, parte din grupul SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania. Marcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timisoreana, Ciucas, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Redd’s, Azuga, Stejar, Pilsner Urquell si Miller.

SABMiller plc este una dintre cele mai mari companii de bere din lume, cu participatii in societati producatoare de bere sau acorduri de distributie pe 6 continente. Marcile Grupului includ beri premium internationale, cum ar fi Grolsch, Miller Genuine Draft, Peroni Nastro Azzurro si Pilsner Urquell, precum si o gama exceptionala de marci locale cu pozitii de lider, precum Aguila, Castle, Miller Lite, Snow si Tyskie. In afara SUA, SABMiller plc este, de asemenea, una dintre cele mai mari companii din lume care imbuteliaza produse Coca-Cola.

Mai multe informatii despre Ursus Breweries: www.ursus-breweries.ro.

 

Contact 2activePR:

Roxana Marin, Senior Account Manager roxana.marin@2activePR.ro  0745.020.957

Radu Restivan, Sports PR Consultant, radu.restivan@2activePR.ro, 0729.729.295

0 comentarii2527 vizualizări27 mai 2011
rss 2.0
rss 2.0