Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Vineri 05 Martie 2021 - 2066 vizitatori azi
Baschet Club Irbis - din nou in competitie.

Asa cum anuntam saptamana trecuta, in weekend-ul care tocmai s-a incheiat, BC Irbis a participat la CUPA LPS, competitie organizata de Liceul cu program sportiv "Szasz Adalbert" din Targu Mures. Echipele participante au fost: CS Viitorul Deva, CSS Gheorgheni, LPS Targu Mures si bineinteles, BC Irbis Bistrita. A fost un turneu organizat pentru copiii de babybaschet (sub 10 ani).

Desi cu micutii irbisi am inceput competitia plini de emotie, am trecut peste acest obstacol si am reusit sa facem un joc frumos, dand dovada de spirit de echipa si fair-play. Felicitam copiii pentru ambitia cu care au jucat baschet si parintii pentru sustinere si incurajari. La final toti copiii au fost premiati si incurajati sa continue practicarea baschetului.

In luna martie BC Irbis a programat competii la toate categoriile de varsta, acestea desfasurandu-se in Bistrita. Munca noastra continua, urmand motto-ul nostru:

                                     

Some want it to happen, Some wish it would happen, IRBIS makes it happen!

 

0 comentarii4564 vizualizări04 martie 2019
rss 2.0
rss 2.0