Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Vineri 27 Noiembrie 2020 - 10828 vizitatori azi
XAVIER PASCUAL vine la Bistrita.

Continuand proiectele de dezvoltare ale Clubului Sportiv Gloria 2018 Bistrita Nasaud, cu sustinerea Consiliului Judetean si in baza colaborarii incepute in toamna anului trecut cu reprezentantii institutiilor cu atributii in domeniul sportiv, consideram extrem de importanta construirea unui proiect viabil si stabil care sa asigure dezvoltarea in Bistrita Nasaud a handbalului la nivel de copii si juniori.

Suntem onorati ca a acceptat sa le vorbeasca bistritenilor pe acest subiect antrenorul uneia dintre cele mai titrate echipe de handbal din lume - FC Barcelona, cel care a pus bazele Centrului de Copii si Juniori a ceea ce reprezinta astazi FC Barcelona - XAVIER PASCUAL.

Tehnicianul cunoaste fenomenul handbalistic juvenil din tara noastra deoarece a implementat programul "Talent" derulat si in prezent de Federatia Romana de Handbal.Pe langa antrenorat, Xavier Pascual a avut intotdeauna o inclinatie speciala spre partea didactica, fiind profesor la Universitatea din Barcelona, doctor in "Teoria antrenamentului sportiv" si Profesor Honoris Causa a Universitatii "Babes Bolyai".

Universitatea clujeana a preluat din metodele sale didactice in predarea catre studenti, viitori profesori si antrenori. Xavier Pascual este de 10 ani pe banca FC Barcelona, avand la activ aproape 600 de meciuri, din care peste 500 de victorii. Este detinator a 47 de trofee, cele mai importante fiind European Cup, EHF Champions League si IHF Super Globe.A fost antrenorul echipei nationale de handbal masculin a Romaniei intre anii 2016 - 2018.Conferinta lui Xavier Pascual va avea loc vineri, 12 aprilie de la ora 10.00 in sala de sedinte a Palatului Administrativ.


#Handbal #CSGloria2018BN #XavierPascual #Bistrita

0 comentarii4928 vizualizări05 aprilie 2019
rss 2.0
rss 2.0