Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Luni 18 Ianuarie 2021 - 13592 vizitatori azi
Gloria Bistrita (se pare ca) a cazut din Liga I .

Gloria Bistrita nu au primit licenta pentru Liga I - drept urmare (se pare ca) a cazut din  Liga I.

Vicecampioana FC Timisoara si Gloria Bistrita, locul 15, nu au primit licenta pentru sezonul 2011/2012 al Ligii I, aceeasi decizie fiind luata si in cazul Universitatii Craiova, a anuntat, marti, presedintele Comisiei de Apel a Sistemului National de Licentiere a Cluburilor, Mihai Alexandru Micu.

Conform Mediafax, FC Timisoara si Gloria Bistrita nu au primit licenta pentru Liga I

FC Timisoara nu a primit licenta pentru datorii la bugetul statului si fata de clubul Benfica Lisabona din transferul fundasului Laszlo Sepsi, in timp ce Gloria Bistrita pentru datorii la buget.

Cele doua cluburi primisera licenta din partea comisiei de prima instanta, dar directorul de licentiere din cadrul FRF, Viorel Duru, a facut apel . Craiova nu a primit licenta din cauza datoriilor si a facut apel la aceasta decize.

In schimb, cluburile Otelul Galati, FC Vaslui, Rapid, Steaua, Dinamo, Astra Ploiesti, FC Brasov, Pandurii Targu Jiu, Gaz Metan Medias, Sportul Studentesc, FCM Targu Mures si CFR Cluj au primit licenta pentru Liga I.

Victoria Branesti, care nu a facut apel, nu a primit licenta, in timp ce Unirea Urziceni nu a depus dosarul de licentiere.

0 comentarii1988 vizualizări31 mai 2011
rss 2.0
rss 2.0