Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Duminica 23 Februarie 2020 - 11788 vizitatori azi
Comunicat Gloria Bistrita.

Consternati de cele comunicate la posturile TV de catre directorul de licentiere al FRF, dl. Viorel Duru si de presedintele Comisiei de Apel in domeniul licentierii, dl. Alexandru Micu, ACF Gloria 1922 Bistrita isi exprima surprinderea asupra hotararilor luate.

Dupa ce intr-o prima instanta Comisia Nationala de Licentiere a acordat licenta de club apt a participa in editia 2011/2012 a Campionatului Ligii I a Romaniei, Comisia de Apel a retras acest titlu clubului ACF Gloria 1922 Bistrita. Apelul formulat de dl. Viorel Duru si inaintat Comisiei de Apel se sprijina pe acuzatia ca ACF Gloria 1922 Bistrita nu indeplineste exigentele criteriului financiar, ca urmare echipa va retrograda in Liga a II-a. Acuzatia nu constituie un argument definitoriu pentru licentiere atat timp cat arieratul in discutie este in faza disputei la instanta judecatoreasca.

In consecinta, asteptam comunicarea oficiala cu argumentatia de rigoare dupa care se va putea proceda la adoptarea cailor de atac a hotararii Comisiei de Apel.

De asemenea, asteptam hotararea Consiliului Ligii si a Comitetului Executiv al FRF de omologare a editiei 2010/2011 a Campionatului Ligii I precum si confirmarea hotararilor comisiilor FRF, inclusiv a echipelor participante in editia 2011/2012.

In cateva zile, evenimentul se va clarifica.

Vom tine la curent simpatizantii nostri ....

0 comentarii1890 vizualizări31 mai 2011
rss 2.0
rss 2.0