Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Duminica 06 Decembrie 2020 - 2102 vizitatori azi
Rezultate excelente pentru biciclistii bistriteni la Campionatul National de Downhill (MTB).

Rezultate excelente pentru biciclistii bistriteni la Campionatul National de Downhill (MTB) ce a avut loc in acest weekend la Madaras in judetul Harghita, la care au participat sportivi din toate colturile tarii (Brasov, Cluj, Mures, Bihor, Harghita, Sibiu, Salaj, Neamt, Bucuresti, etc.). Biciclistii bistriteni pasionati de acest sport si sustinuti de doua echipe locale au fost si ei prezenti la aceasta cursa, remarcandu-se prin rezultate remarcabile.  

La categoria elite, cea mai importanta categorie din concurs, unde participa biciclisti cu mare experienta, cu varste cuprinse intre 19 si 29 de ani, bistriteanul Matei Moisil a urcat pe prima treapta a podiumului, reusind de asemenea sa obtina cel mai bun timp in clasamentul general. 

La categoria Masculin 15-18 ani (Juniori), bistriteanul Paul Somesan (16 ani) a obtinut de asemenea locul 1, ajungand la linia de sosire cu peste 10 secunde in fata urmatorului concurent din Piatra Neamt, care a ocupat locul 2 la aceasta categorie. 

La categoria Hobby, adica cea a sportivilor nelicentiati, Alex Acurmuloaie a urcat de asemenea pe cea mai inalta treapta a podiumului, in urma unei prestatii excelente in finala concursului. 

Si la categoria celor mai tineri biciclisti, a copiilor cu varste cuprinse intre 12 si 14 ani, invingator a iesit tot un bistritean, Florian Moldovan, locul 3 fiind ocupat de un alt bistritean, Robert Trifan. 

Matei, Paul si Alex sunt sportivi sustinuti de Bistritz Bike Shop, in timp ce Florian si Robert se bucura de sustinerea Entuziast-Bike.

Felicitari sportivilor si celor doua echipe bistritene care ii sustin!

 

cu stima,

 Hunyadi Mihai .Miki

Bistritz Bike Shop 

 

0745 707007

bistritzbikeshop@yahoo.com

http://www.bistritzbikeshop.ro/

 

0 comentarii4466 vizualizări20 august 2019
rss 2.0
rss 2.0