Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Duminica 06 Decembrie 2020 - 1878 vizitatori azi
"U" este din nou vedeta pe Scena Urbana!

Pentru al treilea an consecutiv, cantecele galeriei Universitatii vor fi  interpretate LIVE de suporteri si acompaniate de o orchestra simfonica. Pe 29 septembrie 2019, de la ora 19.00, centrul Clujului va rasuna din nou de cantecele Universitatii Cluj, in cadrul evenimentului "Haide U pe Scena Urbana". A devenit deja traditie ca, la inceputul anului universitar, pe strada Mihail Kogalniceanu, in fata sediului central al Universitatii Babes Bolyai, Scena Urbana sa ii aduca pe membrii Peluzei Sepcile Rosii, alaturi de suporterii tuturor sectiilor sportive ale clubului Universitatea, pentru a da glas, LIVE, cantecelor galeriei. Acestia vor fi acompaniati de orchestra simfonica Claudiopolis Youth Orchestra Barbarossa Samba Group, dirijata de Vlad Eniu. Corul va fi asigurat de Grupul Armonia Music, in frunte cu profesor coordonator Rada Lapusan, alaturi de sustinatori ai diferitelor ramuri sportive ale clubului Universitatea Cluj si membri ai Peluzei Sepcile Rosii.

 "Haide U pe Scena Urbana" a ajuns la a treia editie, dupa cele doua spectacole organizate in 2017 si 2018. Anul trecut, peste 2000 de oameni au umplut strada Mihail Kogalniceanu si au cantat la unison melodiile fredonate de generatii la rand de suporteri, iar transmisiunile live pe Facebook ale Scenei Urbane si ale primarului Emil Boc au insumat aproape 60.000 de vizualizari. In urma cu doi ani, evenimentul a fost transmis in direct de Sport.ro si a avut peste 130.000 de vizualizari.

 "E extrem de emotionant sa ajungem la cea de-a treia editie a acestui frumos eveniment, mai ales acum, in 2019, cand toata suflarea clujeana iubitoare de sport sarbatoreste Centenarul Clubului Sportiv Universitatea Cluj. 100 de ani de educatie si sport, unite printr-un fir invizibil, dar extrem de puternic, intr-o istorie scrisa parca cu o penita magica. Ne revedem in strada, in fata simbolului educatiei clujene- sediul central al UBB, cu sufletul sportului clujean- toti iubitorii de sport din Cluj-Napoca. Editiile de anii trecuti ne-au demonstrat cat de asteptat este evenimentul nostru, iar inceputul anului universitar este cu atat mai mult un motiv de sarbatoare", a declarat Daniela Maier, coordonatorul Scenei Urbana si presedintele Ordinului Arhitectilor din Romania- Filiala Transilvania (OART).

 Evenimentul Haide "U" pe Scena Urbana este realizat de Asociatia "Scena Urbana", cu sprijinul Primariei si al Consiliului Local Cluj-Napoca, precum si al FERRO, sustinatorul evenimentelor Scena Urbana.

 

 

CONTACT:

Daniela Maier, 0744695874, secretar@oartransilvania.ro

 

0 comentarii6167 vizualizări27 septembrie 2019
rss 2.0
rss 2.0