Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Marti 09 Martie 2021 - 4246 vizitatori azi
Echipamente sportive in valoare de 58.766 lei.

 Ca urmare a preocuparilor Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Bistrita-Nasaud pentru continua dezvoltare a bazelor materiale si pentru sprijinirea  structurilor sportive  in organizarea  de competitii sportive, aceasta a reusit procurarea de materiale si echipamente sportive in valoare de 58.766 lei obtinute din bugetul aprobat de 1% ANST.

          Acestea au constat in mingi, seturi de rachete de badminton si tenis, plase pentru jocuri sportive, cronometre, statii emisie-receptie, seturi tabla de sah, corturi, jaloane, medalii, cupe, etc.

          Pe tot parcursul lunii martie DJST BN a lansat invitatia structurilor sportive, asociatiilor sportive de drept privat si  scolar de a depune la sediul DJST solicitari in vederea obtinerii unui sprijin material necesar organizarii de competitii sportive.

          Mentionam ca au fost primite 29 de astfel de solicitari, toate structurile sportive primind echipamente si materiale sportive.

          O parte din aceste structuri sportive care au benefiaciat de acest sprijin au sediul social in urmatoarele localitati: Nasaud, Sangeorz-Bai, Beclean, Lechinta, Prundu Bargaului,  Urmenis, Maieru, Parva, Anies, Romuli, Lunca Ilvei, Ilva Mica, Galatii Bistritei, Bistrita, etc.

          Aceasta campanie de dotare cu materiale sportive va continua si in perioada urmatoare.

 

 

                                                           Director executiv,

                                                          Raoul Stefan Zanca

0 comentarii1890 vizualizări10 iunie 2011
rss 2.0
rss 2.0