Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Joi 25 Februarie 2021 - 34546 vizitatori azi
Competitie de pandemie: Runners Club Cluj-Napoca.

"Alergam separat, concuram impreuna!" este motto-ul care i-a determinat pe cei de la Runners Club, in aceasta perioada fara precedent, sa vina in ajutorul alergatorilor, pentru a ramane, impreuna, motivati si sanatosi. Asa ca au lansat o serie de competitii virtuale, printr-o platforma special dezvoltata in acest sens, IndividuALL Running Series. Prima din serie, Half Marathon Challenge, a avut loc luna trecuta, iar a doua provocare, Hero Running Challenge, se desfasoara pe parcursul intregii luni august. Fiecare participant este indemnat sa isi aleaga una dintre distantele care i se potriveste cel mai bine - 100, 200 sau 300 de kilometri - si  sa o parcurga cumulat, pe orice traseu si oricand doreste, pana la finalul acestei luni.

Unul dintre avantajele cursei virtuale este faptul ca poti sa ti-o organizezi asa cum vrei tu, spune Horatiu Morar, presedinte fondator al Runners Club. "Alergatorii trebuie sa alerge in continuare! Ei asta fac, asta iubesc: cursele, provocarile. Pastrarea acestui spirit, a unitatii si a principiilor unei comunitati atat de frumoase cum e cea a alergatorilor depinde si de noi in aceste momente grele. Cu asemenea initiative, cu ajutorul muncii in echipa chiar si de la distanta, numai asa ne pastram speranta ca ne vom reintalni cat de curand (cand pandemia, sau lipsa ei, mai exact, ne va permite) la evenimentele noastre preferate...offline, clasice. Dar, pana atunci, e important sa ne amintim ca noi suntem in continuare o comunitate si, chiar daca aleargam separat, concuram impreuna!".

 

Inscrierile se fac pana pe 15 august online, AICI.

Dupa inscriere si achitarea taxei de participare, fiecare primeste: un numar de concurs (pe care si-l poate downloada direct din aplicatie), acces la clasament si rapoarte, import automat de date din Strava si medalie. In plus, organizatorii si partenerii lor pun la bataie si premii, acordate, prin tragere la sorti, celor care au finalizat sectiunea de competitie la care s-au inscris: un ceas Garmin Forerunner 45, doua perechi de pantofi de alergare Mizuno (una de barbati si una de femei) si doua kituri cu produse de hidratare Isostar.

Pentru a veni si mai mult in intampinarea celor care vor sa isi asume aceasta provocare "eroica", cei de la Runners Club ii invita sa ia parte, in fiecare weekend (sambata si duminica), de la ora 8.00, la alergarile in grup de maxim 10 persoane, cu respectarea tuturor normelor de distantare, atat pe traseu trail, cat si road. Toti kilometri parcursi la aceste antrenamente se vor "contabiliza" pentru distanta aleasa in cadrul Hero Running Challenge. Punctele de intalnire sunt Restaurantul Aroma din livada Palacsay si Casinoul din Parcul Central. Mai multe detalii, AICI.

 

 

Despre RUNNERS CLUB 

Asociatia C.S. Runners Club a fost fondata la inceputul anului 2010 de un grup de alergatori din Cluj-Napoca sub forma unei organizatii non-profit cu scopul de a promova alergarea ca sport de masa.

Suntem cunoscuti pentru evenimentele care atrag si inspira anual peste 10.000 de oameni (Halcyon Faget Winter Trail, Crosul Divelor, The Beard Run - Crosul Scarilor, Crosul Spiridusilor, Crosul de Noapte, Crosul Hoia, Faget Tour si Livada Trail Run), dar ramanem la fel de devotati si alergatorilor de maine, oferind programe destinate tinerilor si copiilor din Cluj-Napoca.

 

CONTACTE

 

Organizator:

Horatiu Morar - presedinte-fondator Runners Club

Tel: 0745-107150

Mail: office@runnersclub.ro

Site: www.runnersclub.ro

 

Comunicare:

Anca Dinu

Tel: 0722-870000

Mail: anca.dinu123@gmail.co

0 comentarii3696 vizualizări06 august 2020
rss 2.0
rss 2.0