Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Miercuri 03 Martie 2021 - 9632 vizitatori azi
Concurs pentru gimnasti la Bistrita .

Sambata, 16 iulie 2011, a fost zi de concurs pentru gimnasti: romani, francezi de Monaco si macedoneni. Sala de pregatire a Centrului Olimpic de Juniori a Romaniei a fost cam neancapatoare pentru gimnasti iar caldura infernala. Cu toate acestea ei s-au straduit sa dea tot ce pot, sa arate ce au acumulat in acest sejur. Dupa parcurgerea celor sase aparate ( CAL, BARA, SOL, SARITURI, PARALEL, INELE), antrenorul coordonator al Centrului Olimpic de Juniori, director al L.P.S Bistrta Augustin Pop a tinut un mic discurs dupa care ajutat de antrenorul Liviu Pop si profesoara de franceza Simona Pop, a impartit tricouri si diplome gimnastilor si suveniruri antrenorilor. Au imbracat toti tricourile si au facut poza de final care le va aminti de aceasta frumoasa perioada petrecuta impreuna.

  p.s1. Gimnastica este, cred eu, si un sport al mintii, precum sahul. Gimnastul trebuie sa se concentreze in timpul exercitiului pe care il face la fiecare aparat, la fiecare element al miscarilor sale altfel va rata si va fi depunctat sau mai rau, se poate accidenta grav.

  p.s.2 Notarea se face conform unui cod special de notare, cu nota de plecare, de  dificultate, din care se scad abaterile ( greselile ) Tinuta este importanta deasemenea iar evolutia este urmarita din momentul initial, cand gimnastul se prezinta brigazii de arbitrii, pana la finalul aterizarii.

 

 

      Profesor Maria Pop.

0 comentarii2352 vizualizări19 iulie 2011
rss 2.0
rss 2.0