Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Marti 09 Martie 2021 - 6860 vizitatori azi
CONCURSUL NATIONAL DE DANS SUBURBAN FEST 2011 - editia II - Bistrita - Nasaud

Asociatia "In Action", Bistrita organizeaza concursul national de dans "Suburban Fest". Evenimentul vizeaza doua categorii de dans streetdance, in data de 30 august incepand cu ora 16.00 si breakdance, denumit in randul practicantilor bboying, in data de 2 septembrie, ora 17.00 la Centrul Cultural Municipal "George Cosbuc" Bistrita.

            In cadrul acestui eveniment vor participa trupe de dans din toate colturile tarii care se vor intrece la Bistrita pentru titlul de cea mai buna trupa de streetdance si cea mai buna trupa de breakdance din tara.

            Pe langa partea de spectacol - concurs dedicata spectatorilor, iubitori ai dansului de strada, organizatorii au mai pregatit in cadrul festivalului o zi de workshop-uri pentru participantii la sectiunea streetdance, in data de 31 august, iar concursul de breakdance va fi precedat de alte doua zile de tabara tematica organizata la Poiana Zanelor in zilele de 3 si 4 Septembrie.

Astfel saptamana 29 august - 4 septembrie, Bistrita va deveni centrul dansului de strada din Romania, fiind asteptate cele mai bune trupe de gen din tara.

Premiile puse in joc in cadrul festivalului sunt in valoare de 4.000 lei, iar dansatorii vor fi analizati de un juriu de specialitate format din sase membrii, trei dintre acestia provin din Romania, doi din Ungaria si unul din Belgia.

Acest proiect este finantat nerambursabil de la Bugetul Local al Municipiului Bistrita, in cadrul proiectului Festivalul National de Dans "Suburban Fest" - editia a 2-a

Mai multe informatii pe site-urile oficiale ale asociatiei:

 www.clubinaction.ro

www.streetdancebistrita.ro

Manager de proiect - Vrazmas Cristian

Contact - 0742 060 862 sau office@clubinaction.ro

 

0 comentarii2576 vizualizări23 august 2011
rss 2.0
rss 2.0