Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Miercuri 03 Martie 2021 - 11582 vizitatori azi
Clubul Floris campion national.

Clubul de dans sportiv "Floris" a participat in data de 3-4 septembrie la Campionatul National de Formatii, organizat in Bacau, unde a obtinut titlul de campioana la sectiunea standard si vicecampioana la sectiunea latino.

La sectiunea standard, formatia "Retro Project" a obtinut titlul de campioana nationala. Astfel, sportivii de la "Floris" au castigat al 4-lea titlu de campioni (2007, 2008, 2009 si 2011). Pe locul 2 s-au clasat cei de la Clubul de dans sportiv "Hobby Dance" din Bucuresti, cu formatia "Michael Jackson", iar pe locul 3 s-a clasat formatia "Balada pentru Maramures" de la Clubul de dans sportiv "Mini Maxi" din Sighetul Marmatiei. Fiecare formatie a fost compusa din 8 perechi de dansatori legitimati la Federatia Romana de Dans Sportiv, iar acestia au dansat pe un colaj de 6:00 minute format din diverse melodii pe ritmuri de vals lent, tango, vals vienez, foxtrot(slow-fox) si quick step.

La sectiunea latino-americane, bistritenii au ocupat doar locul secunde cu formatia "Vamos a bailar", fiind invinsi de cei de la Clubul de dans sportiv "Mini Maxi" din Sighetul Marmatiei cu formatia "Remember Boney M". Locul 3 a fost ocupat de Clubul de dans sportiv "Potaissa" din Turda, participand cu formatia "Fata Morgana". La aceasta sectiune, participantii au dansat pe ritmuri de samba, cha-cha, rumba, paso doble si jive.

Pe langa Campionatul National de Formatii, s-a organizat si Cupa Fiesta de Formatii, Clubul de dans sportiv "Floris" obtinand locul 2 la sectiunea Solo Fete si locul 3 la Cupa Fiesta Formatii Standard - copii cu varsta cuprinsa intre 8-14 ani.

Dansatorii au fost rasplatiti de catre organizatori cu diplome, medalii, cupe si sampanie.

Datorita faptului ca formatia "Retro Project" a obtinut locul 1 si s-a bucurat de un real succes la acest campionat, aceasta va reprezenta Romania la Campionatul Mondial de Formatii - sectiunea Standard in data de 26 noiembrie 2011 in orasul Braunschweig din Germania. Obiectivul principal este acela de a ajunge pana in faza semifinalelor.

0 comentarii2646 vizualizări08 septembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0