Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Luni 21 Septembrie 2020 - 25324 vizitatori azi
Turul ciclistc Bistrita - Colibita.

Ziarul  Bistritanews.ro si TV Bistrita in colaborare cu primaria Bistrita Bargaului si Directia Judeteana pentru Tineret si Sport BN organizeaza sambata 24 septembrie de la ora 09.00 (dimineata) un tur ciclistic-plimbare pe traseul Bistrita - Livezile - Prundu Bargaului - Bistrita Bargaului - Colibita Baraj si retur.

Organizatorii vor asigura masina de insotire pe tot traseul, bauturi racoritoare, energizante, fructe si dulciuri precum si o gustare la Colibita.

De asemenea se vor distribuii gratuit participantilor tricouri si produse promotionale pentru ciclisti.

Sunt invitati sa participe tinerii cu varsta de peste 14 ani si adultii care au biciclete echipate corespunzator unui traseu rutier, au casca de protectie, sisteme de avertizare si semnalizare precum si vesta pentru drumurile publice.

 Turul-plimbare se va realiza prin plecarea din parcul municipal Bistrita (statuia lui G. Cosbuc) in coloana, cu opriri pe traseu la fiecare 15-20 minute, parcurgand distanta pana la Colibita cu o viteza medie de 20 de kilometri la ora.

Participarea la turul-plimbare Bistrita-Colibita se face in mod individual si pe raspundere proprie, iar in conformitate cu Codul Rutier biciclistii fiind obligati sa aiba asupra lor un act de identitate.

 Persoana de contact - Marius V. Chiuzan.

 Informatii suplimentare se pot obtine la numarul de telefon 0745.428335  sau la adresa de mail: bistritanews@yahoo.com

 

 

 

 

 

1 comentariu2450 vizualizări13 septembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0