Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Sambata 04 Iulie 2020 - 9952 vizitatori azi
Symphony Aerobic se muta in casa noua.

Incepand de luna viitoare, cunoscutul club coordonat de instructorul Lucia Cotul va avea alta adresa. Din cauza spatiului restrans, conducerea  Symphony Aerobic  Fitness Club a decis sa schimbe locatia din strada Ursului, nr.14, unde bistritenii care vor un stil de viata sanatos, dar si un corp armonios, isi dau intalnire in fiecare zi, la miscare. Ne mutam, insa nu foarte departe de Institutul de Proiectari (...), de la 1 decembrie suntem pe strada Crinilor. nr.1, vis-a-vis de Elcom, a declarat pentru bistrita24.ro, Lucia Cotul. Potrivit coordonatorului celui mai vechi club de aerobic-fitness de la Bistrita, doritorii isi pot face abonamente la pret redus, pentru ore de zumba, tae-bo, aerobic si, in curand, pilates. Asadar, incepand cu luna cadourilor, pentru 68 de lei, intrarea la Sympfony Aerobic va fi nelimitata, in fiecare zi a saptamanii.
Un club cu traditie in orasul nostru, Symphony a aniversat anul acesta, 13 ani de la deschidere, 10 ani functionand pe strada Ursului si inca 3, la Sala Polivalenta.

 

 Ionela Pahone.

 

foto - Symphony Aerobic  Fitness Club

0 comentarii2919 vizualizări28 noiembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0