Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Meci amical: Gloria - "U" Cluj 2-1

Gloria Bistrita a sustinut vineri 8 octombrie, pe teren propriu, un joc de verificare in compania formatiei Universitatea Cluj. Echipa noastra si-a luat revansa in fata formatiei clujene dupa infrangerea din campionat, din etapa a 7-a, castigand cu acelasi scor, 2-1, dupa ce la pauza a fost 1-0. Golurile au fost marcate de Souleymane Keita (5), Ciprian Petre (69), respectiv Georgian Toba (64).

Managerul Laurentiu Reghecampf si directorul tehnic Remus Vlad au trimis in teren urmatorul 11: Albut - Achim, Szukala, V. Nastase, Velcovici - Nalati, A. Muresan - Mandea, Keita, Bawab - De Pina. Pe parcurs au mai intrat: Irimia, C. Petre, B. Moraes, De Souza, Saceanu, Frasinescu, G. Ene, Anton.

"A fost un joc destul de bun din partea noastra, am avut cateva actiuni bune, mai puteam marca. Dupa o saptamana de cantonament, cu sase antrenamente, intelegem mai bine anumite greseli pe care le-am facut. Sunt multumit de devotamentul jucatorilor, de dorinta aratata. Bajenaru e racit, iar Moraes Junior a primit o lovitura la meciul cu Unirea Urziceni si nu am riscat. Cred ca este o victorie buna pentru moralul jucatorilor, dar ma intereseaza ca ei sa inteleaga ca in urmatoarea etapa intalnim echipa de pe locul 1 si va trebui sa faca mai mult decat atat" - Laurentiu Reghecampf, manager

In etapa a 11-a a Ligii I, "alb-albastrii" vor intalni in deplasare liderul campionatului, Otelul Galati, duminica 17 octombrie, de la ora 15:00.

 

 

 

3 commentarii3360 vizualizări11 octombrie 2010




rss 2.0
rss 2.0